star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szendrő

  • 189 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 843 m²

    telek

Vételár:

27,99 millió Ft

Eladó ház Szendrő

  • 189 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 843 m² telek

  • Eladó ház Szendrő

  • 189m²


Ár:

27 990 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Csodálatos környezetben, a Bódva völgyében kínálom megvételre ezt a szintes, több generációnak is megfelelő családi házat, amely Miskolctól 42 km-re található.

A ház 190 m2 alapterületű, amelyet 843 m2-es telekre építettek 1975-ben. Szerkezete szilikát.

A parkolás az udvaron épített két kocsibeállós garázsban megoldott, amely mögött a kert található.
A lakás melegét, vegyes tüzeléses kazán biztosítja, amely gázzal, illetve fával is fűthető. A meleg vizet villanybojler adja.
2021-ben a ház belsejét mondhatjuk, hogy újjáépítették, nemcsak esztétikailag, hanem műszakilag is teljeskörűen felújították, és egy fiatalos, modern családi otthont hoztak létre.

Azoknak ajánlom ezt a házat, akik szeretik a csendet, nyugalmat, a jó levegőt, a természet közelségét.

BEFEKTETŐK figyelmét is felhívnám erre az ingatlanra, panziónak vagy üdülőnek is kiváló, mivel a közelben lévő látványosságoknak (Szendrői vár és kilátó, kastély, Szalonnai templom, Rakacai víztározó, Aggteleki Cseppkőbarlang) köszönhetően és az erdei túrázási lehetőségek miatt, idegenforgalom szempontból is kedvező.

Az ingatlan várható költözési ideje 3 hónap!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon!

Díjmentes, bank semleges hitel tanácsadást biztosítunk minden érdeklődő számára.
Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 360638


Elhelyezkedés

Szendrő, Gacsal utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593285


+36 30

Ingatlannet kód: NET6593285

Az általad megtekintett eladó szendrői (Gacsal utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 189 m², míg a hozzá tartozó teleké 843 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 27,99 millió Ft, négyzetméter ára 148 095 Ft, ami a szendrői átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Koza Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593285. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szendrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.