star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szendrő

  • 77 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 066 m²

    telek

Vételár:

11,5 millió Ft

Eladó ház Szendrő

  • 77 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 066 m² telek

  • Eladó ház Szendrő

  • 77m²


Ár:

11 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Ideális otthon várja Önt Szendrő szívében!

Eladásra kínálunk egy 77,5 négyzetméteres, 3 szobával valamint nagy nappaliban rendelkező családi házat Szendrő városában. Az ingatlan minden igényt kielégít: tágas szobák, kényelmes elrendezés, jó elhelyezkedés, ahol valóban otthon érezheti magát.
Az ingatlan szobái laminált lappal burkoltak, a nappali pedig impozáns parkettával rendelkezik. A családi ház minden részlete gondosan megtervezett és kivitelezett. A fűtést egy korszerű fatüzelésű kazán biztosítja, amely a meleg otthon érzetét nyújtja a hidegebb napokon.
A házhoz tartozik egy nagy garázs is, amely ideális tárolóhelyet kínál autójának és egyéb eszközeinek. A telek területe 1000 négyzetméter, lehetőséget adva a kertészkedésre, pihenésre és a szabadidő kellemes eltöltésére.
A fürdőszoba felújítása már megtörtént, amellyel Önnek már nem kell foglalkoznia. Szobái új burkolatot kaptak, az ingatlan igény szerint tovább bővíthető, tetőtere beépíthető, így akár több generáció együttélésére is alkalmas. A terasz kialakítása elkezdődött, csekély ráfordítással használatba vehető.

Amennyiben felkeltette az ingatlan az érdeklődését, hívjon bátran, nézzük meg együtt!
Ha vásárlásához hitelre lenne szüksége, keressen bizalommal! Bankfüggetlen hiteltanácsadónk segít megtalálni Önnek a legkedvezőbb hitelkonstrukciót.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ez az otthon mindent kínál, amire vágyik. Hívjon most, és egyeztessen időpontot a személyes megtekintésre!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
6.4m²
Fürdőszoba
4.5m²
Kamra
2m²
Konyha
7.4m²
Nappali
12.9m²
Szoba
5.1m²
Szoba
19.4m²
Szoba
19.8m²

Elhelyezkedés

Szendrő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604416


Bogdánfalvi Zoltán

Bogdánfalvi Zoltán

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604416

Bogdánfalvi Zoltán

Bogdánfalvi Zoltán

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szendrői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 066 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A családi ház ára 11,5 millió Ft, négyzetméter ára 149 351 Ft, ami a szendrői átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Losoncné Kun Tímea referens a Bogdánfalvi Zoltán irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604416. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szendrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.