star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 054 m²

    telek

Vételár:

96,5 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 054 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 200m²


Ár:

96 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Szentendrén- Pannóniatelepen- ELADÓ egy 1054 nm-es telken fekvő, 130 nm-es + 70 nm-es KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, külön bejárattal, TERASSZAL, ERKÉLLYEL, FÚRT KÚTTAL, MŰHELLYEL.

Az ingatlan 1970-es években épült az egyik része kőből, a második rész téglából. A tetőt tatai szalagcserép fedi, szigetelést kapott és párazáró fóliát. A födém betonból van.

Az egyik ingatlan egyszintes, felújítandó állapotú. A nyílászárók fából vannak, a vizeshelyiségek járólaposak, a szobák fa parkettával vannak burkolva. Itt kialakításra került 2 szoba, fürdőszoba, konyha kamrával.

A fűtésért gáz cirkó, kályha felel.

A másik ingatlan kétszintes, közepes állapotú. Kialakításra került az alsó szinten egy étkezős konyha, nappali és egy kádas fürdőszoba. Az emeleten 3 szoba található, egy kis fürdőszoba és egy gardrób. Itt a fűtésért gáz cirkó és kályha felel, illetve egy inverteres légkondi.

A kertben található egy fúrt kút és egy hatalmas műhely azok számára, akik szeretnek barkácsolni, de tárolásra is alkalmas.

Parkolni a kertben, akár a műhelyben és a ház előtt is lehetséges.

Közlekedés szempontjából 2 perc sétára található a HÉV, a buszmegálló 8-10 perc sétára van. A Lidl, Spar, Aldi 12-15 percre található.

Összközműves, lakóház besorolású, hitelezhető és TEHERMENTES.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Szentendre, Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627068


+36 20

Ingatlannet kód: NET6627068


Az általad megtekintett eladó szentendrei (Szentendre) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 054 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 96,5 millió Ft, négyzetméter ára 482 500 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627068. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.