star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentes

  • 218 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 090 m²

    telek

Vételár:

64 millió Ft

Eladó ház Szentes

  • 218 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 090 m² telek

  • Eladó ház Szentes

  • 218m²


Ár:

64 000 000 Ft

Szobák száma
7 (5 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Szentesen a központhoz közel, akár két család részére alkalmas felújított ház eladó. 2015-től folyamatosan újították az ingatlant. A teljes aljzat betonozástól a tetőig  újra építették a lakóházat, mint például aljzatbetonozás, szigetelés, villany-víz újra vezetékelések, új fűtés rendszer kialakítása ( padló-gáz központi, vízteres kandalló), nyílászárók cseréje, egyedi ajtókkal, tetőszerkezet cseréje, belső burkolatok,riasztó beszerelése,elektromos kapu,tégla kerítés és térkövezés. A lakóház egyik részében nappali +szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, külön tusoló,3 wc, háztartási helyiség a másik részében nappali+4 szoba, az egyik helyiséget akár konyhának is átlehet alakítani, mert a leállások ki vannak alakítva. A helyiségek burkolata hideg burkolat. Az ingatlanhoz tartozik egy kb 20 m2-es fedett terasz, pince, kemence és egy nyári konyha. A városközponthoz közel helyezkedik el. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Ingatlan per és teher mentes!

Falazat anyaga: Vegyes falazat


Elhelyezkedés

Szentes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6484858


Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 20

Ingatlannet kód: NET6484858

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó szentesi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 218 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 090 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 64 millió Ft, négyzetméter ára 293 578 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Dr Geönczeöl Tiborné (Marika) referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484858. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.