star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentgotthárd

  • 121 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 382 m²

    telek

Vételár:

52 millió Ft

Eladó ház Szentgotthárd

  • 121 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 382 m² telek

  • Eladó ház Szentgotthárd

  • 121m²


Ár:

52 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!Szentgotthárd-Máriaújfaluban kínálok eladásra egy 3 szobás, 121 m2 alapterületű, tégla falazatú családi házat.A ház 1950 körül épült, 2000 és 2005 között fokozatosan megtörtént a lakórész felújítása, melynek során a vízrendszer teljes újjáépítése (használati melegvíz gáz – cirko) és a villamoshálózat teljes újjáépítése (3x16 A) történt meg.A talajnedvesedés elleni védelem bitumenlapok beépítésével és drén csöves rendszer kiépítésével valósult meg.Ekkor került sor a lakótér felett a tetőszerkezet újjáépítésére, héjazatcserére.2016-ban új hideg- és melegburkolatok kerültek lefektetésre.A fűtésrendszer kialakítása padlófűtéssel (gáz – cirkó) (két egymástól független gázkör) is ekkor készült el.A külső nyílászárói fából készültek, eredetiek. A belsőajtók cserélve lettek.Az épület külső szigetelés nélküli.A lakóházzal egybeépülve található, a tárolóhelység, fürdőszobával és wc-vel. Itt kapott helyet a gázkazán is.Az eredetileg lovas-vendégháznak megálmodott épület ezen része biztosította volna az átöltözést, tisztálkodást a lovak gondozása után. A további majdnem 80 nm-es pajta is a lótartáshoz készült. A vállalkozás nem valósult meg, lakóházként használták.A telek 1382 m2 alapterületű, termő gyümölcsfákkal. Az udvar gondozását kerti kút segíti, amely a telekhatáron található.A telek bejárata közös, - szolgalmi jog van bejegyezve a hátsó szomszéd javára.A ház elhelyezkedésénél fogva csendes helyen található. A belső udvara hangulatos...Új tulajdonosa megvalósíthatja itt álmait, hiszen remek lehetőségek rejlenek ebben az ingatlanban.A ház közelében játszótér, sportpálya, kisbolt található. A Hársas-tó 1,6 km-re, Szentgotthárd központja 4 percre van innen.Az ingatlan kiválóan alkalmas befektetésnek - jelenleg is albérlő lakja decemberig - , vállalkozási célra és természetesen lakhatásra is,.Az osztrák határ 6,5 km-re, a szlovén határ 13 kmre található.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ033024-IN


Elhelyezkedés

Szentgotthárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593278


Az általad megtekintett eladó szentgotthárdi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 382 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 429 752 Ft, ami a szentgotthárdi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593278. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgotthárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.