star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigethalom

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 703 m²

    telek

Vételár:

98 millió Ft

Eladó ház Szigethalom

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 703 m² telek

  • Eladó ház Szigethalom

  • 130m²


Ár:

98 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Szigethalmon, kertvárosi környezetben egy új építésű, bruttó 180 m² (nettó 130 m²) alapterületű önálló családi ház. A telek nagysága 703 m², fúrt kúttal ellátott.

Az ingatlanban 1 előszoba, 1 tágas amerikai konyhás nappali külön kamrával, 3 hálószoba, 1 dolgozószoba/félszoba és 2 fürdőszoba került kialakításra. A nappalihoz és két hálószobához egy 35 m²-es nagy terasz kapcsolódik, teljesen elszeparált az utca zajától, a csendes, hátsókertre néz.

Az ingatlan 30-as Porotherm téglából, ytong tégla válaszfalakkal, 10 cm-es homlokzati hőszigeteléssel, 35 cm-es üveggyapot födémszigeteléssel, redőnyös, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal, 5 ponton záródó bejárati ajtóval, betoncserép fedéssel épült.

A lakás utcafronti oldalán egy 21 m²-es garázs található, melynek Hörmann garázskapuja elektromosan működtethető, a garázs előtti gépjárműbeálló térkövezve kerül átadásra. A garázsból közvetlenül a lakásba is van bejárat. Az utcafronti kapu elektromos működtetése előkészítve.

A fűtés és melegvíz ellátás a 11 kW-os hőszivattyúról történik. Az ár tartalmazza a nappaliban felszerelt 1 db hűtő-fűtő klímaberendezést. Az épület áramellátása 1x32 A + 3x16 A. Az épülethez a riasztó, kamera, hűtés- és légtechnikai rendszer alapszerelésben készül.

Az ingatlan alkalmas alternatív energiaellátásra, pl. napelem rendszer kiépítésére is.

Energetikai besorolása: BB

Buszmegálló, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, Családi Vadaspark 5 percen belül elérhetőek. A HÉV-állomás, piac a helyi buszjárattal 10 percen belül megközelíthető.

Az ingatlan megfelel a CSOK Plusz hitel feltételeinek!

Jelenlegi állapotában az ára 93 millió Ft, külső-belső burkolás, elektromos fűtőpanelek nélkül.

Bővebb információért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szigethalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657987


+36 30

Ingatlannet kód: NET6657987


Az általad megtekintett eladó szigethalomi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 703 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A családi ház ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 753 846 Ft, ami a szigethalomi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657987. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.