star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetmonostor

  • 33 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 525 m²

    telek

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Szigetmonostor

  • 33 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 525 m² telek

  • Eladó ház Szigetmonostor

  • 33m²


Ár:

32 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Apró GYÖNGYSZEM Horányban!!!

Eladó ez tündéri kis ház Horányban a Dunához és a Dunakeszi révhez közel!
Eredeti építetői és leszármazottaik minden nyarat itt tőltöttek, folyamatosan karban tartották, szépítgették.
Pár éve a tető és a nyilászárók, korábban a villanyhálózat újult meg. A kút vize a házba bevezetve csak a villanyért és a gázért kell minimálisan fizetni. Mivel a ház tégla szerkezetű és konvektorral fűtött jelenleg is használható akár az enyhébb téli hónapokban is. Hátul csatlakozik hozzá egy szoba és egy tároló, de ezek jelenleg csak kintről közelíthetők meg ( ez a korábbi fedett beállóból lett kialakítva).
A kert tágas, ősfás, rendezett, a környék csendes.
Akár egy hónap alatt birtokba vehető akár bútorozva is! A nyárutót akár már itt töltheti pihenéssel, grillezéssel, éjszakába nyúló beszélgetésekkel a teraszon!
(Tulajdoni lapon hétvégi ház!)
Bővebb felvilágosításért kérem hívjon, én is az utcában lakom viszonylag gyorsan meg tudom mutatni Önnek! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 354765


Elhelyezkedés

Szigetmonostor, Dunához közel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537211


+36 70

Ingatlannet kód: NET6537211

Az általad megtekintett eladó szigetmonostori (Dunához közel) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m², míg a hozzá tartozó teleké 525 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 984 848 Ft, ami a szigetmonostori átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Hámor Péter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537211. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetmonostor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.