star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 335 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 410 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 335 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 410 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 335m²


Ár:

115 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ELADÓ Szigetszentmiklós óvárosi részén egy 335 m2., L alakú családi ház. Két lakás és egy üzlet van benne. A ház a századfordulón épült, masszív főfalai 60 cm vastagok. A belső tereket átalakították, a nyílászárók műanyagok, a villanyvezetékek cseréje után a ház külső szigetelést kapott. A padlástérben a jelenlegi tetőszerkezet meghagyásával még kb. 250 m2. terület beépíthető. A nagy telken további ingatlan építhető, ugyanis a hátsó telek külön helyrajzi számon szerepel.
Az utcafronti lakás területe 100 m2., két szoba, étkezős konyha, fürdőszoba és előszoba helyiségekből áll. Minden helyiség klimatizált, fűtése cirko, a szobák mérete 40 illetve 20 m2., a nagyobbik szoba ketté választható.
Az udvari lakás területe 60 m2., nappali, hálófülke, fürdőszoba, külön WC, tároló, előszoba helyiségekből áll. A fűtés hűtő - fűtő radiátorokkal működik. Ebben a részben konyha nincs, ez vagy a nappaliban megoldható vagy a nappaliból nyíló 6 m2. tároló 6 nm lehet a konyha.
Az üzlethelyiség területe 120 m2., de bármilyen más hasznosításra is alkalmas, többek között lakásnak is átalakítható. Ha üzlethelyiség marad, állandó bevételt a tulajdonosnak.
A ház alatt van egy 40 m2., száraz, tégla pince, a padlóját hidegburkolat fedi.
Külön épületben van egy 53 m2. dupla garázs és egy fedett kocsibeálló. Az elektromos kaputól aszfalt út visz a garázsig.
A telken fúrt kút található, az ingatlan tehermentes.
A közelben busz - és HÉV megállók, üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, hivatalok vannak.


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6170130


+36 20

Ingatlannet kód: NET6170130


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 335 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 410 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 343 284 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zoltán Szombathy hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6170130. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.