star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 850 m²

    alapterület
  • 13

    szoba
  • 2 578 m²

    telek

Vételár:

386 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 850 m² alapterület
  • 13 szoba
  • 2 578 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 850m²


Ár:

386 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2007
Szobák száma
13
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Szigetszentmiklós kertvárosának preferált részén, 150m-re a Soroksári-Ráckevei-Duna-ágtól, 2578m2-es körbekerített, parkosított telken három különálló családi ház eladó! Együttélésre, vállalkozásnak, kiadásra mind kiváló lehetőség. Engedje szabadjára a fantáziáját!

Az ingatlanokat a tulajdonos 2007-ben építtette, saját elképzelései szerint, magas műszaki tartalommal. A telek hátsó részén kapott helyet a 280m2-es dupla garázsos ház, amihez egy 180m2-es fedett, fűtött wellness rész lett építve- két medence, jakuzzi, konditerem, szauna - egy közel 100m2-es fedett előtérrel. A ház 4 szoba, nappali, étkező-konyha, fürdő, külön wc, kamra elosztása, a hozzá tartozó dupla garázs nem csak kiváló elrendezésű, de kényelmes és egyben jól szeparált is. A ház fűtését gáz cirkó biztosítja, padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal, a kiépített napelemrendszer és a hozzá tartozó hőszivattyús rendszer segít rá a közösségi terekben beépített fal, padló és mennyezet fűtés-hűtésre. Ugyan ez a rendszer biztosítja a mozaik csempével burkolt medencék (úszó és gyermekmedence, külön 4 személyes jakuzzi) fűtését is.

A hátsó főépület mellett két másik különálló ház található a hangulatos kertben, mindkét ház ugyanakkora, 200m2. Elosztásuk: 3 szoba, nappali, étkező-konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, egy férőhelyes garázzsal. Műszaki tartalmuk megegyezik a főépület műszaki tartalmával.

Mindhárom épület egy telken, de külön helyrajzi számmal rendelkezi!

A három ingatlan közel egymáshoz, de mégis szeparáltan került megépítésre. A külön egységeket az utcáról az elektromos kapun keresztül érjük el, a telken végig futó, térkövezett úton, 10 gépkocsi számára elegendő férőhellyel. A térkövezett utat fák, cserjék és füvesített rész szegélyezi.

Több generációnak kiválóan alkalmas! Amennyiben elérhető közelségben, biztonságban szeretné tudni szeretteit nem talál ennél jobb lehetőséget!

Az épületek elrendezése, a hatalmas telek lehetővé teszi, hogy mint vállalkozás gondolja végig az ingatlan megvásárlását. A házak egymástól leválaszthatók, saját kertrésszel, külön-külön kiadhatók!

További felhasználás lehetőségeinek tárháza végtelen: orvosi-szépészeti praxis (külön épületek, külön rendelők), panzió, idősotthon...

Az ingatlan per-, tehermentes, hitelezhető! Jogi kérdésekben, hitelügyintézésben természetesen rendelkezésére állunk!

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat. csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, kertvilágítás, melléképület, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, saját tároló, kandalló, medence, szauna, jakuzzi, falfűtés
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6570267


+36 70

Ingatlannet kód: NET6570267


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi (Szigetszentmiklós) családi ház 13 szobával rendelkezik (ebből 13 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 850 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 578 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 386 millió Ft, négyzetméter ára 454 118 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570267. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.