star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sződliget

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 828 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Sződliget

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 828 m² telek

  • Eladó ház Sződliget

  • 80m²


Ár:

44 900 000 Ft

Építés éve
1969
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Sződligeten, kertváros részén, csendes mellékutcában, 744 nm-es telekkel, körbejárható, tégla építésű, beton födémes, önálló családi ház eladó.

A ház 80 nm-es-es, 2 szoba, konyha, közlekedő, kamra, terasz.

2010-ben a fürdőszoba teljeskörűen fel lett újítva, a közlekedőben és a konyhában a hideg burkolatok ki lettek cserélve , új konyhabútor lett beépítve továbbá a szobákban a parketta fel lett csiszolva, lakkozva.

A szobák fa parkettások, a többi helyiség járólapos, a nyílászárók fa típusúak, fűtése gázkonvektor.

A ház alatt, kívülről megközelítve található egy 12 nm-es pince is.

A telken van még egy 20 nm-es melléképület, tárolok, fúrt kút.

Buszmegálló, vasútállomás gyalogosan 15 perc, iskola, óvoda, gyógyszertár, boltok, játszóterek 5-10 perces sétával elérhetőek.

Kérdés esetén és vagy megtekintési szándékával keressen minket bizalommal.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes


Elhelyezkedés

Sződliget, Sződliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617085


+36 30

Ingatlannet kód: NET6617085

Az általad megtekintett eladó sződligeti (Sződliget) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 828 m². További jellemzői: az építés éve 1969, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 561 250 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vede Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617085. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.