star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Déli városrész

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 190 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Déli városrész

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 190 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Déli városrész

  • 160m²


Ár:

42 000 000 Ft

Szobák száma
6

Az ingatlanról:


Két szintes családi ház,   nagy telekkel eladó, Szombathely Kisz lakótelep és Gyöngyösszőlős által körülhatárolt városrészén.

Az ingatlanhoz kimondottan jó adottságú, 1190nm-es telek terület tartozik, így akár egy új építésű családi ház is kivitelezhető pluszban, a meglévő két szintes épület mögötti részen. Jó lehetőség, hiszen a városban nagyon nehéz jó helyen építési telket találni, ezzel a megoldással pedig még egy két lakrészes ingalant is magáénak tudhat az, aki ezt az ingatlant megvásárolja.

A meglévő épület alsó szintjén az előtérből nyílik két nagyméretű szoba (ebből akár hármat is ki lehet alakítani), konyha, kijárattal a kertbe, (teraszkapcsolat lehetősége is megoldott), továbbá egy fürdőszoba és külön WC is található itt. Az alsó szint belmagassága 230cm.

Egy kényelmes falépcső vezet az emeletre. Itt, az  elrendezése jelenleg ugyan olyan, mint az alsó szinten. ( Kettő nagy szoba, konyha, fürdőszoba,Wc). Belmagasság 290cm.

A fa lépcső további folytatásában juthatunk fel a padlásra, ahol jelenleg is van egy szoba és egy tároló helyiség. A nagy belmagasságú és méretes padlástér további lakóegység kiépítését is lehetővé teszi.

Némi fantáziával, az épület térkapcsolatai könnyedén alakíthatóak, variálhatóak. A szobák burkolata jelenleg parkettás, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók fából készültek, az ablakokon redőny van. Az ingatlan felújítást igényel.

A ház fűtéséről gázcirkó és minden szinten egy-egy cserépkályha gondoskodik.

Az energiafelhasználás szempontjából, a ház megkapta a két lakrészes ingatlanra vonatkozó kedvezményeket, így duplán érvényesíthető a gázdíjra vonatkozó kedvezményes tarifa. Az alsó és felső szint külön mérőórákkal rendelkezik, így összeköltözőknek, vagy bérbe adáshoz is ideális, hiszen a költségek pontosan elszámolhatóak.

Az épület mögötti udvarrészen, jelenleg két lemez garázs, egy hatalmas pajta, gyümölcsfák, konyhakerti zöldségek és gyümölcsök teleltetésére használható békebeli verem található.

A kert méreténél fogva alkalmas grillező, illetve medence kiépítésére is.

 

Hitelre van szüksége?  Irodánk díjmentes hitel ügyintézéssel áll minden Kedves Ügyfelünk rendelkezésére.

Megtekintéshez várom hívását: .

 

 



 

 


Elhelyezkedés

Szombathely, Déli városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580867


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580867

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, Déli városrészi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 190 m². A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 262 500 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rinkó Ibolya referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Déli városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.