star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Olad

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 311 m²

    telek

Vételár:

69,3 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Olad

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 311 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Olad

  • 70m²


Ár:

69 300 000 Ft

Építés éve
2024
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó az Oladi-plató szélén, a Márton Áron utcában, egy új építésű ikerház egyik lakóegysége: nappali + 2 szoba, 70 nm, 8 nm térkövezett terasz, 8 nm külön bejáratú tároló, 60 nm térkövezett telek, 2 db kocsibeállóval.
A 620 nm-es saroktelken elhelyezkedő ikerház mindkét lakóegysége külön bejáratú, a házak csak a tárolóval érintkeznek, nincs
szolgalmi út. A környék már nagyrészt beépített, az ingatlan jó elhelyezkedésű, csak kb. 150 m-t kell jó állapotú murvás úton megtenni.
A kiváló referenciákkal és jelentős tapasztalattal rendelkező, megbízható és korrekt kivitelező a kialakításnál a legmodernebb, emelt szintű műszaki megoldásokat alkalmazza: ez 15 cm-es homlokzati szigetelést, monolit betonfödémet, három rétegű műanyag nyílászárókat foglal magába alumínium redőnnyel (a nappaliban, elektromos működtetésű) és szúnyoghálóval, napelem előkészítéssel, gázfűtést padlófűtéses hőleadással, minden szobában split-klímát H-tarifával.
A hideg-melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók.
A lakópark a teljes tereprendezés után kerül átadásra, körbekerítve, 1,25 m magas 3D kerítéssel antracit színben.
A vételár kulcsrakész állapotra vonatkozik, a telekárat is tartalmazza.

Vételár: 69,3 MFt.

Költözés: 2024. augusztus

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
5m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
10m²
Szoba
10m²
Konyha
16m²
Nappali
17m²

Elhelyezkedés

Szombathely, Olad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631443


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631443

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, oladi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 311 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 69,3 millió Ft, négyzetméter ára 990 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Derecskei Csaba referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Olad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.