star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 77 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

57 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 77 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 77m²


Ár:

57 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Használja ki a családtámogatás adta lehetőségeket, költözzön korszerű ingatlanba. Szombathelyen az Oladi platón, átmenő forgalomtól mentes csendes utcában ikerház utcafronti lakása eladó. Az ingatlan könnyűszerkezetes technológiával épül. A ház alapterülete 77m2, három hálószobával rendelkezik. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően , praktikus elrendezésű. A tető kontyolt nyeregtető, 25 fokos hajlásszöggel.
Héjalása antracit Terran Danubia cseréppel történik. Homlokzatára 12 cm vastag EPS hőszigetelés, a födémre 30 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés kerül. Nyílászárói fokozottan hang-és hőszigeteltek, három rétegű üvegezéssel. Redőny fogadására alkalmas. Fűtése, meleg vízellátása levegő-víz hőszivbattyúról megtáplált , padlófűtéses hőleadással. A hőszivattyú beltéri egysége után puffertárolót építenek be.
A helyiségenkénti szabályozás céljából szobatermosztátokat kell felszerelni, mely a padlófűtési osztóra szerelt motoros zónaszelepeket szabályozza. Az építkezés már folyamatban van. Ha becsatlakozik, kisebb változtatásokra még lehetősége van. A beltéri burkolatok, szaniterek, csaptelepek, ajtók választhatók. Abban az esetben ha napelemet, klímaelőkészítést szeretne, az is megoldható.
Ragadja meg az utolsó lehetőséget , CSOK, Babaváró, hitel !
Irodánk ebben is az Ön segítségére lehet. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357929


Elhelyezkedés

Szombathely, Dr. Frank Kálmán u.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565069


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565069

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Dr. Frank Kálmán u.) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 740 260 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565069. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.