star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 135 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 135 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 135m²


Ár:

34 900 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szombathely kedvelt Herényi városrészén szerkezetileg kiváló állapotban lévő sorház középső lakása eladó. A tetőszerkezeten kívül az ingatlan teljeskörű felújításra szorul. Alapterülete kettő szinten 135 m2, de a tetőtere is beépíthető.
600 m2 saját használatú telek tartozik hozzá. melléképület, garázs is található a kertjében. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik. Egy lakás áráért akár két generáció együttélésére alkalmas házhoz juthat.
Keressen bizalommal, segítek ötletelni a felújítás tekintetében.
Ha szakember gondja lenne, abban is tudunk támogatást nyújtani.
Megbízható szakszerű segítséget tudunk nyújtani. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364882


Elhelyezkedés

Szombathely, Béke tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629211


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629211

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Béke tér) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 258 519 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629211. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.