star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tab

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 621 m²

    telek

Vételár:

44,99 millió Ft

Eladó ház Tab

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 621 m² telek

  • Eladó ház Tab

  • 120m²


Ár:

44 990 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál egy CSALÁDI HÁZAT TABON!
Tab egy folyamatosan fejlődő, egész éven át nyugodt, csendes kisváros. A Balaton csak 20 km távolságra!
A TABI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- 4621 m2-es telek
- 120 m2 tégla + 10 m2 terasz
- műanyag nyílászárók
- felújított fürdő
- radiátoros fűtésrendszer, jelenleg fatüzelésű kazánnal + gáz cirkó
- elosztása: 3 szoba, nappali, konyha , éléskamra, fürdőszoba, külön wc, kazánház/tároló + szuterén + garázs
- fúrt kút is van az udvaron ami elég nagy segítséget tud nyújtani hogy a szép nagy terület és a rajta lévő gyümölcsfák illetve veteményes és egyéb növények öntözve legyen mindenféle teher nélkül
Szép nagy udvar van tele gyümölcsfákkal és növényekkel kb. a telek felétől erdő van amit igény szerint a tulaj megoszt és elad külön ha valaki nem tart rá igényt!
Van egy szuterén szint ahol található egy konyha, tároló, spájz és egy garázs is!
Az ingatlan tökéletes lehet állandó lakhatásra is de nyaralónak is lehet használni! A telek végéből gyönyörű panoráma van a környező dombokra és a településre is!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált TABI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át !


Elhelyezkedés

Tab


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505848


+36 70

Ingatlannet kód: NET6505848

Az általad megtekintett eladó tabi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 621 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 44,99 millió Ft, négyzetméter ára 374 917 Ft, ami a tabi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Balogh Martin referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505848. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tab ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.