star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tárnok

  • 94 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 589 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Tárnok

  • 94 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 589 m² telek

  • Eladó ház Tárnok

  • 94m²


Ár:

65 000 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Tárnok, Újtelep városrészen, aszfaltozott utcában kínálunk megvételre 94 négyzetméter nagyságú, 2+1/2 szobás tágas, napfényes ikerházfelet.

Az épület 1970-ben épült, azonban a jelenlegi tulajdonos a tavalyi évtől kezdődően az ingatlant teljes körűen felújította. A munkálatok során az elektromos hálózat, burkolatok, nyílászárók és a tető is lecserélésre került, az épület dryvit szigetelést kapott.

A külső munkálatok (terasz burkolás, kertrendezés, stb.) jelenleg is folyamatban vannak. A vételár a befejezett, teljesen kész ingatlanra vonatkozik.

Az ingatlant 2006-ban két lakásos társasházzá minősítették, alapító okirattal, valamint használatbavételi engedéllyel rendelkezik, melyekről a teljes dokumentáció rendelkezésre áll.

Az ingatlan 1/1 tulajdonú, tehermentes.

Műszaki paraméterek:

Alapozás: C10-es sávalap, 30% terméskő bedolgozással, Aquabit lemez talajnedvesség elleni szigeteléssel.

Teherhordó szerkezetek: Porothon kézi falazóblokk.

Válaszfalak: 10 cm-es válaszfal.

Födém: Az épület teherhordó szerkezete fagerendás, therwoolin hőszigetelés, légzáró fóliázás.

Tetőszerkezet: Nyeregtető, cserépborítással.

Fűtés: Kombi cirkó, lapradiátor hőleadás. A melegvíz ellátást tartalék villanybojler is szolgálja.

10 perc sétára elérhető a vasútállomás, élelmiszerbolt, pékség, illetve több oktatási intézmény is.

Irodánk teljes körű banki hitellehetőségekkel, pénzügyi konstrukciókkal, illetve állami támogatásokkal díjmentesen áll az érdeklődők rendelkezésére.

Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346142


Elhelyezkedés

Tárnok, Teljes körűen felújított


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6464860


HASONLÓ INGATLANOK


74 900 000 Ft

Tárnok

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 73m²

85 999 999 Ft

Tárnok

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 105m²

89 900 000 Ft

Tárnok

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 91m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6464860

Az általad megtekintett eladó tárnoki (Teljes körűen felújított) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 589 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 691 489 Ft, ami a tárnoki átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fodor Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464860. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tárnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.