star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tárnok

  • 196 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 937 m²

    telek

Vételár:

159,1 millió Ft

Eladó ház Tárnok

  • 196 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 937 m² telek

  • Eladó ház Tárnok

  • 196m²


Ár:

159 100 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Az épület: Tárnok újépítésű részén, csendes környezetben és remek infrastruktúrával rendelkező 937 nm-es saroktelken található ez az exkluzív rezidencia. A 196 nm-es házat 2005-ben építették magas minőségű anyagokból, és azóta is gondoskodnak állagáról és folyamatosan modernizálják. Az ingatlan rendkívül jól szigetelt (a falak és a födémek is), fűtését egy gázkazán biztosítja, padlófűtéssel és radiátorokkal valamint egy hamisítatlan búbos kemence. A hűs nyári estéket egy hűtő-fűtő klíma biztosíja. Az udvaron fák és egy kis (magaságyás jellegű) veteményes is találhatók több komposztálóval, így a szabadban is hasznosan töltheti az időt!

A ház belülről: A tágas és otthonos belső tér szíve a hatalmas nappali-étkező. Innen nyílik három hálószoba, egy dolgozó, két fürdőszoba (az egyikben szauna is található), egy vendégmosdó, egy kényelmes konyha, egy mosókonyha, valamint egy tágas, akár két autó számára is megfelelő garázs. A hangulatos búbos kemence és a tömörfa konyhabútor teszik tökéletessé az otthont. Az épület délnyugati tájolásának és a nagy üvegfelületeknek köszönhetően szinte egész nap élvezheti a nap sugarait.

Tárnok: A település csendes és nyugodt, aszfaltozott utcákkal, ideális környezetet nyújtva a családok számára. Az infrastruktúra kiváló, és a környék újépítésű házakkal van beépítve, amely a modern és kényelmes életmódhoz nyújt megfelelő hátteret. Budapest akár autóval akár vonattal is negyed órán belül megközelíthető, így ideális ingázóknak is. A ház az M7-estől csak 5 percnyire fekszik, a közelben bevásárlóközpontok, bútoráruházak, minden amire szüksége lehet!

További előnyök: Épületriasztó, kaputelefon, motoros garázsajtó, borospince, egy kerti konyha és egy szabadtéri sütögető. De ami a legfőbb, 1/1-es tulajdonostól, per- és tehermentes, haszonélvezet nélkül, az eladó részéről biztosított a könnyű, gyors ügylet.

Az OTP Bank szolgáltatásainak teljes körű ügyintézésével állok a rendelkezésére. Kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk az ingatlan finanszírozásához, megbízható ügyvédi közreműködés, támogatás az összes kapcsolódó adminisztratív teendő intézésében az adás-vétel során. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Tárnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633202


Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633202

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tárnoki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 196 m², míg a hozzá tartozó teleké 937 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 159,1 millió Ft, négyzetméter ára 811 735 Ft, ami a tárnoki átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Hohol Róbert referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633202. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tárnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.