star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tát

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 723 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Tát

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 723 m² telek

  • Eladó ház Tát

  • 100m²


Ár:

39 500 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:


Két generációs házat keres Tát , csendes nyugodt területén ?

Ne keressen tovább megtalálta !



Nagyszerû választás ez ház ,ha fiatal felnõtt gyermeke van, vagy szülõkkel szeretne összeköltözni, mégis megtartva a külön életteret.



A nagyobbik házba lépve a konyhába érkezünk. Nagy fürdõszoba nyílik balra , szembõl a nappali -ebédlõ. 2 nagy szoba jobbra-balra nyílik.

Itt a fõ épületen tetõcsere történt ,új ablakok lettek beépítve,réz villanyvezetékek lettek behúzva és a vízvezetékek cseréje is megtörtént.

Jelenlegi állapotából adódóan ,szerencsés helyzetben van a leendõ új tulajdonos, mert a burkolatokat saját ízlése szerint választhatja meg. A falak festésre elõkészítettek.



A kisebbik házban,belsõ felújításra nincs szükség, 2 szoba, konyha, és fürdõszoba található itt.

A garázsban 1 autót tudunk elhelyezni.

A nagy tárolóból , pince nyílhat , jelenleg meg van szüntetve az ajtó , de újra nyitható.

Házhoz 723 m2 sík telek tartozik, igény szerint pihenésre , vagy gyermekek játszótereként alakítható,vagy mindkettõ, hely van bõven.



Kiváló választás ez az ingatlan, Esztergom közelsége miatt,illetve a zöldövezeti környezet biztosítja a mindennapi feltöltõdést.

Esztergomi 2 szobás lakás csere is érdekel ,értékegyeztetéssel.

Ha felkeltettem érdeklõdését kérem hívjon a hét bármely napján.



06 20 440 2881

Varga Csilla



Elhelyezkedés

Tát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6509844


+36 20

Ingatlannet kód: NET6509844

Az általad megtekintett eladó táti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 723 m². A családi ház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 395 000 Ft, ami a táti átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Csilla referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6509844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.