star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tát

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 749 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó ház Tát

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 749 m² telek

  • Eladó ház Tát

  • 135m²


Ár:

69 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Táton kínálom eladásra ezt a nettó 135nm alapterületű összkomfortos családi házat. A házban találunk három darab szobát, egy nyitott nappalit- konyha-étkezővel, előszobát, fürdőszoba-wc-t, külön vendég wc-t, technikai helyiséget. Két terasz áll rendelkezésére a leendő tulajdonosnak. A telek 749nm, melyen találunk egy 35nm-es automata kapuval szerelt garázst. Az utcáról a behajtásra szolgáló kapu is automata, szinkronban a garázskapuval. A kertben találunk egy pihenőteraszt, ahol a családi összejöveteleket is megtarthatjuk. A locsolásról a kerti gyűrűs kút gondoskodik, így kedvünk, igényünk szerint kertészkedhetünk, veteményest ültethetünk. Ha sok a holmink a garázsban, vagy a külön elhelyezkedő 10nm-es kamrában kényelmesen elfér. A ház kívülről és a padlásról szigetelt. Az otthon melegéről radiátoros fűtés (gáz-cirkó) gondoskodik, rendelkezésre áll egy fa tüzelésű kandalló is és egy 5,5Kw-os hőszivattyús klíma. A nyílászárók redőnnyel ellátottak, elősegítve az árnyékolást, gazdaságos fűtést. Az ingatlanban kiépítésre került riasztó rendszer. Az ingatlanban villany (380V is), csatorna, víz, gáz közmű rendelkezésre áll. Az elhelyezkedése a háznak nagyon jó, közelben találunk üzleteket, buszmegállót, óvodát, iskolát. Ha ön egy kényelmes több szobával rendelkező családi házat keres, kertel megtalálta. Hívjon és nézze meg.


Elhelyezkedés

Tát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638644


+36 20

Ingatlannet kód: NET6638644

Az általad megtekintett eladó táti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 749 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 511 111 Ft, ami a táti átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638644. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.