star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tát

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 723 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Tát

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 723 m² telek

  • Eladó ház Tát

  • 110m²


Ár:

50 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Ez a közkedvelt kádár kocka kivitelezésű családi ház (némi hozzáépítéssel) Tát új telepi részén található, ami kifejezetten jó környék!
Csendes, nyugodt, családias a környezet szép kertekkel. Nem véletlen a szép utca elnevezés.
Ajánlott gyerekes családnak vagy kétgenerációs családnak is, ugyanis van egy kisebb hozzáépített rész, amihez külön bejárat tartozik!

Közelben: iskola, boltok, egyéb szolgáltatók.

A házhoz tartozó közepes méretű kertet, gyümölcsfák és szőlősor gazdagítja, így remek lehetőség adódhat akár bor/pálinka készítésére vagy ha örülne, hogy otthonában szerezheti be az adott gyümölcsöket, de akár ültethet újakat is igénye szerint.
Az udvarban gazdasági épületek is találhatóak, valamint egy jó állapotban levő nagy garázs.
Továbbá egy nyári konyha és egy hozzá tartozó spejz is részese az udvarnak, amit nagyon jól ki lehet használni hidegebb időben tárolásra, melegebb időben pedig akár összejövetelek alkalmával is.
A házba belépve először egy kis közlekedőbe lépünk, majd a konyhába jutunk, ami egy légtérben van az étkezővel és a nappalival, részben térelválasztóval megoldva. A nappaliból egy nagyobb szobába érkezünk, mely megfelelő hálószobának is!
A fürdőszoba a konyhából közelíthető meg, ami mellett egy kis főzőfülke található, ami akár éléskamrává is alakítható.
A hozzáépített lakrész külön bejárata egy kisebb szobába vezet, ahonnan egy nagyobb szoba is nyílik, viszont össze van nyitva az eredeti lakrésszel! Így az előszobából ugyanúgy bejutni a kisebb szobába, ami később lett hozzáépítve.

A melegről pedig a gázkazán gondoskodik, melyet a radiátorok szolgáltatják leendő otthonába.

Felkeltette az érdeklődését? Ha igen, várom mielőbbi hívását és hogy megmutathassam!

Amennyiben részben hitelből vásárolna, ebben is segítünk. Több, mint 20 éves tapasztalattal, megkeressük Önnek a legjobb megoldást.


Elhelyezkedés

Tát, Szép utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639039


Rékai-Kálmán Mónika

Rékai-Kálmán Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639039

Rékai-Kálmán Mónika

Rékai-Kálmán Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó táti (Szép utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 723 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 454 545 Ft, ami a táti átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Rékai-Kálmán Mónika referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639039. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.