star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata, Remeteség

  • 150 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 422 m²

    telek

Vételár:

50,95 millió Ft

Eladó ház Tata, Remeteség

  • 150 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 422 m² telek

  • Eladó ház Tata, Remeteség

  • 150m²


Ár:

50 950 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálja eladásra Tatán, a tavak és erdők határolta, különleges hangulatú részén Remeteségben, ezt a 4 szintes 2 generációnak is alkalmas családi házat, mely egy 422 m2-es telken helyezkedik el.

Az üdülőövezeti ingatlan földszinti részén helyet kapott konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, WC, nappali, melyből egy nagy terasz nyílik. Az emeleten 3 szoba, gardrób és WC található, a 2 nagyobb szobához erkély is tartozik, ahonnan a festői tájban lehet gyönyörködni. A tetőtér beépítésre került, mely külön lakrészként is használható. Itt 2 szoba, konyha és fürdőszoba WC-vel kapott helyet. A hidegebb napokon a hangulatot és a meleget cserépkályha biztosítja, meleg vízről villanybojler gondoskodik. Az alagsorban található műhely és 2 beállásos garázs, de egy fedett beálló is biztosítva van a gépjármű számára. A fákkal körbevett kertben élvezhetjük a jó levegőt, a madarak énekét és a nyugalmat, mely kiváló helyszín lehet családi és baráti összejöveteleknek is. Rövid sétával elérhető az Öreg-tó, melyet a tavon telelő vadludak tesznek híressé. A közelben található étterem, kalandpálya, golfklub, hotel, benzinkút. Az M1 autópálya pár perc alatt elérhető, a város rövid időn belül megközelíthető, ahol minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges. A vizek városaként is emlegetett Tata és környéke számos kulturális és sportprogram, valamint turisztikai látványosság helyszíne.

Jöjjön el, nézze meg, és tegye meg ajánlatát! Lakás, lakások beszámítása lehetséges!

További információért forduljon irodánkhoz bizalommal!

Amennyiben megtetszett a ház, és szeretné az ízlésére formálni jelezze! Kisebb-nagyobb felújítási és átalakítási munkák, villanyszerelési munkák igényelhetők, így már csak a költözéssel kell foglalkozni. 

Korszerűsítés esetén, napelemrendszer kiépítésében is a segítségére lehetünk.  

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA

ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,

független banki ügyintéző ajánlásával

SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Tata, Remeteség


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6545682


Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6545682

Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tata, remeteségi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 422 m². A családi ház ára 50,95 millió Ft, négyzetméter ára 339 667 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Zoltán referens a Horváth-Ágoston Vivien irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545682. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata, Remeteség ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.