star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 97 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 320 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 97 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 320 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 97m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant:
 
IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG A PIACON - ERDÉLYI FAHÁZ TATÁN!
 
A VÁROS EGYIK LEGCSENDESEBB KÖRNYÉKÉN, AGOSTYÁNBAN PANORÁMÁS NÉGYÉVSZAKOS GERENDAHÁZUNK KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT.Az ingatlant tágas, világos terek jellemzik. A magas minőségben elkészített faburkolatok egyedülálló, meghitt miliőt teremtenek.
 
A csend, a nyugalom,  a természtetsség szigete!

 Az épület hőszigetelt, a tetőszerkezet kitűnő állapotban van, a héjazat Bramac tetőcserépból készült.
 
Az ingatlan vízellátását bevizsgált vízminőségű SAJÁT FÚRT KÚT látja el.
Fűtése energiatakarékos, a ház hangulatához illő cserépkályha szolgáltatja az otthon melegét, illetve norvég fűtőpanel is rendelkezésre áll.
 
Az udvarban különálló fedett terasz ideális helyszíne a nyári családi-baráti szabadtéri programoknak, alatta tároló és 22m hosszú pince helyezkedik el.
 
 
 
A rendezett kertben számos termő gyümölcsfa található. A telek méretéből adódóan pihenő-, fűszer-, dísz- és konyhakert is kialakítható.
 
Ezt a házat jó szívvel ajánlom olyan fiataloknak, családosoknak, befektetőknek, akik a város közelségében vágynak a természetközeli élményre.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon, és nézzük meg közösen!Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás.Irodánk egyéb szolgáltatásai: Ingatlan teljeskörű felújítása- átalakítása profin, szakszerűen.Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, várom hívását!Szabó Csilla az Ön ingatlan szakértője: +36(70)677 0843


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6472204


LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6472204

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 320 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga fa. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 617 526 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Csilla referens a LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6472204. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.