star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 300 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 1 565 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 300 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 1 565 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 300m²


Ár:

115 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
10 (8 + 2)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant:TATA - TÓVÁROS RÉSZÉN KÉT GENERÁCIÓ VAGY AKÁR VENDÉGLÁTÁS SZÁMÁRA IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZUNK KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló:
 
- Budapesttől mindössze 50 percre, az M1-es autópálya közelségében fekszik
- természetközeli, nyugodt, csendes környezet
- a közelben megtalálható óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, étterem, kerékpárút Dunaalmás és Tatabánya irányába, Fényes tanösvény, Cseke-tó
A 300 nm-es téglaépület 2004-es felújítása során alakították ki a tetőteret valamint a tágas teraszt, amelyről gyönyörködhetünk a kert számos gyümölcs- és díszfájában.
 
Az első épületrészben kényelmes nappalit, amerikai konyhás étkezőt (beépített tölgyfa konyhabútorral), az emeleten 3 szobát erkéllyel, előtérrel alakítottak ki.
 
A másik épületrészben a földszinten egy, az emeleten 3 apartmant találunk külön fürdőszobával, amely adottságoknak köszönhetően bérbeadásra is ideális.
 
 
Az épület fűtését gáz-cirkó kazán és alternatív lehetőségként cserépkályha szolgáltatja. A melegvizet két villanybojler biztosítja. Az emeleti szobák klímával szereltek.
 
 
Az öntözővizet fúrt kút biztosítja, a ház alagsorában szerelőaknás garázs, tároló helyiség található. Az udvarban különálló garázst is kialakítottak, hangulatos, fedett kiülővel, ami remek helyszíne lehet a nyári grillezéseknek.
Ezt a házat jó szívvel ajánlom nagycsaládosoknak, befektetőknek egyaránt.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon, és nézzük meg közösen!Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás.Irodánk egyéb szolgáltatásai: Ingatlan teljeskörű felújítása- átalakítása profin, szakszerűen.Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, várom hívását!Szabó Csilla az Ön ingatlan szakértője: +36(70)677 0843


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6479793


LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6479793

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 565 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 383 333 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Csilla referens a LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6479793. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.