star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 144 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 890 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 144 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 890 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 144m²


Ár:

115 000 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Modern Otthon Tata Szívében

Eladó Családi ház, teljes körű felújítással, Tata Mikovényi utcában

Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a gyönyörű, teljes körűen felújított családi házat Tata közkedvelt kertvárosi részén. A 2023-ban végzett felújítás során minden fontos elemet érintettünk, így most egy modern és mégis otthonos ingatlant kínálunk Önnek.

Elhelyezkedés:

Tata központi, mégis nyugodt és kertvárosias környéken, a Mikovényi utcában található. A város minden kényelmi szolgáltatása könnyen elérhető, miközben a lakók élvezhetik a csendes környezetet.

Ingatlan jellemzői:

-Teljes körű felújítás 2023-ban
-Alapterület: 144 nm
-Telek mérete: 890 nm

Funkcionalitás:

A ház tervezése lehetővé teszi, hogy akár egy nagyobb család számára is kényelmes otthont nyújtson. Az ingatlan két külön lakássá is szétbontható, hiszen minden közmű két körön van. Ezért ideális választás befektetőknek is, akik két különálló, 70 nm-es lakásban látnak üzleti lehetőséget.

Kényelem és modernitás:

-Klíma minden helységben
-Új kémény a hangulatos cserépkályha számára a nappaliban
-2 db kültéri tárolóhelyiség

Extrák a vételárban:

-Új utcafronti kerítés és kapu

Ez az ingatlan nem csak egy ház, hanem egy IGAZI OTTHON is lehet! Várjuk szeretettel, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant. Ha bővebb információra van szüksége vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget Tata szívében!

Érd:Haluza-Komáromi Gabriella: 30/9977794


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596984


Haluza-Komáromi Gabriella

Haluza-Komáromi Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596984

Haluza-Komáromi Gabriella

Haluza-Komáromi Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 890 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 798 611 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Haluza-Komáromi Gabriella referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596984. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.