star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 175 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 692 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 175 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 692 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 175m²


Ár:

67 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Tatabánya Ó-városban a színházhoz közel eladó egy többgenerációs lakóház. A bekerített 692 m2-es telken egy hagyományos, egyszintes, két bejárattal rendelkező lakóház épült. A ház egyik bejárata egy 55 m2-es önálló lakásé, melyben konyha-nappali, háló és fürdőszoba található. A ház másik bejárata egy 122 m2-es lakrészé, ami négy önálló, jól elkülöníthető fürdőszobás lakószobát, valamint nappalit, konyhát és háztartási helyiséget tartalmaz. A szobák víz és villanyfogyasztása akár önállóan is mérhető. A fürdőkben zuhanyzó, WC, és mosdó lett beépítve. A külső, tégla falak részben hőszigeteléssel, a belső szobák álmennyezettel is rendelkeznek. A tetőtér beépíthető.A fűtés villannyal megoldott, 3 fázis van bekötve. A gázcsonk a ház északi utcafrontján a ház sarkánál van. Mindkét lakrészhez teraszos udvar tartozik, kertkapukkal. A ház mellett több autó számára is ingyenes parkolási lehetőség van. Vasútállomás, autóbusz megálló, színház, a Május 1 park, a Liget park, az Ó-városi templom, a Gyémánt fürdő és a sportpályák is nagyon közel vannak.Eladóinknak segítünk a reális ár kialakításában, és elkészítjük az energiatanúsítást is.VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES! Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! Hívjon!
Forduljon hozzám bizalommal: Zovits Tamás ingatlanszakértő, értékbecslő és energetikai tanusító, 06-30-9476720

Referencia szám: HZ023411


Elhelyezkedés

Tatabánya, Vértanúk tere


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6404702


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6404702

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai (Vértanúk tere) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 692 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 382 857 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zovits Tamás referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6404702. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.