star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 626 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 626 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 140m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2003
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Változásra vágysz? Egy tágas és jó elrendezésű családi ház várja új tulajdonosát Tatabányán, az Erőmű lakótelepen! Ez az ingatlan jelentős felújításokon esett át az elmúlt időszakban. Az épület teljes tetőcserén esett át, a szigetelés és színezés is teljesen megújult, így biztos lehetsz benne, hogy ezzel a házzal hosszú távra tervezhetsz.

Az ingatlan 140 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik, 3 és fél szobával és egy hatalmas nappalival. A nyílászárók műanyag szerkezetűek és jó állapotúak, így nem kell aggódnod a hideg téli estéken sem. A nappali kerámialappal burkolt, így könnyen tisztán tartható, ami nagy előny, ha gyerekekkel élsz együtt. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, de akár gázfűtés kialakítására is lehetőséged van, ha így szeretnéd.

A telek hátsó részén egy kb. 100 m2 alapterületű, szerkezetkész melléképület található, amely akár lakóházzá is átalakítható. Tehát, ha a későbbiekben újabb lakóteret szeretnél, akkor sem kell aggódnod.

Ne habozz tovább! Hívj, és ne maradj le erről a kiváló lehetőségről! Ez a ház valódi otthonná varázsolhatja az életedet!


Elhelyezkedés

Tatabánya, Petőfalvi Imre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6489514


+36 30

Ingatlannet kód: NET6489514


Az általad megtekintett eladó tatabányai (Petőfalvi Imre utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 626 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 464 286 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Ádám referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6489514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.