star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 40 000 m²

    telek

Vételár:

140 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 40 000 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 150m²


Ár:

140 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1753
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy gyönyörű lovardát, amely a Gerecse lábánál, az Által-ér holtágának partján található, és közel 40.000 nm területen terül el. Az ingatlanban található egy bár Fellner Jakab által tervezett, 1753-ban épült főépület, amelyet az évek során többször felújítottak. A Lapatári malom épülete is része a birtoknak, amelynek északi oldalához egy régi kerékházzal ellátott molnárház kapcsolódik.

Az épület jelenleg lakóépületként funkcionál, és két lakóegységet tartalmaz az alsó szintjén. Ezenkívül a felső szinten egy vendégtér található, amelynek központjában egy fa tüzelésű cserépkályha növeli a helyiség családias hangulatát. Az épület magassága 5 méter, így galéria építésére is lehetőség van. Az épület fűtéséről, a két cserépkályhán kívül, radiátoros hőleadással és gázkazánnal gondoskodnak.

A birtokon több kisebb és nagyobb épület található, beleértve egy 150 nm-es istállót, amely 3 boxos lótartásra alkalmas, és lehetőség van a tetőtér beépítésére is. Továbbá, a birtokon található 7+6 zárt istálló, melyek állapota jó, valamint egy 6 boxos zárt istálló, amely felújítást igényel. A birtokon továbbá 4 kifutó és 2 lovaspálya található, amelyek közül az egyik homoktalajú, a másik pedig füves.
Keressen bizalommal!!


Elhelyezkedés

Tatabánya, Alkotmány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6505280


+36 30

Ingatlannet kód: NET6505280


Az általad megtekintett eladó tatabányai (Alkotmány utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 40 000 m². További jellemzői: az építés éve 1753, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 140 millió Ft, négyzetméter ára 933 333 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Ádám referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505280. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.