star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 268 m²

    telek

Vételár:

63 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 268 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 80m²


Ár:

63 000 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Tatabányán a Panoráma úton a Turul hegyen eladó egy kettő szintes különálló, szintenként 2 szoba, amerikai konyhás panzió, apartman!

Az ingatlan 2 éve teljeskörű felújításon esett át. Víz, csatorna és villanyvezetékek kicserélődtek, burkolatok is megújultak, az épület külső 6 cm-es grafit szigetelést kapott műanyag vakolattal. Az ablakok műanyagok 3 rétegű üvegezéssel. Fűtése elektromos, Nordart panellel megoldva. A meleg vízet szintenként egy- egy elektromos bojler biztosítja. Az épület megközelítésére nagyon praktikus fém lépcsőszerkezet került, mely nagy biztonságot ad a közlekedésre. Az épület betoncserepezésű. Kellemes időtöltésre, baráti partikra ad helyet egy nagy fedett terasz, melyről elénk tárul a megfizethetetlen panoráma. Az ingatlanhoz tartozik még egy büfé, kávézó is, mely kb 10 nm-es, teljes berendezéssel, felszereléssel együtt: pult, hűtő, mosogató.

Akár hasznosítható: alkalmas lehet állandó lakhatásra, kávézó üzemeltetésével egy kisebb vendéglátásra, és nagyobb jövedelem elérésére, amennyiben panzióként működteti.
Az ingatlan nagyon jó helyen létesült, Tatabánya egyik legkeresettebb turisták által látogatott helyen, a Turul madárhoz vezető úton, több túravonal szomszédságában, remek kilátással a tatai medencére. Kirándulási lehetőség nagyon kedvező, csodálatos panorámával a Vértesre és Tatabányára.
Ezt nem szabad kihagyni. Jöjjön nézze meg, lássa meg benne a lehetőséget. Befektetésnek nagyon ideális. Besorolás szerint zártkerti ingatlan, kifüggesztéses, de ha még most lép, tavaszra már vállalkozhat vele.

Hívjon bizalommal.

63000000 Ft

Referencia szám: HZ073437


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594900


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594900

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 268 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 787 500 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Póta Brigitta referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.