star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 304 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 304 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 304m²


Ár:

85 000 000 Ft

Építés éve
1981
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Komárom-Esztergom vármegye TATABÁNYA 3 szintes CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

CSOK PLUSZ igénybe vehető akár 3 gyermek vállalása esetén, bővebb információért keressen bizalommal!!!

Tatabánya közkedvelt Bánhida részén eladásra kínálunk egy 3 szintes ( szuterén+földszint+emelet) CSALÁDI HÁZAT, kizárólag az OTP Ingatlanpont Kft. keretein belül.
Saját tervezés alapján , megfelelő anyagok megépítése mellett felépült CSALÁDI HÁZ kiválóan alkalmas lehet több generáció számára, továbbá befektetés szempontjából is megfelelő.
Az alsó szinten, ami szuterén megoldású, de a helyiség ablakokkal ellátottak és a belmagasság is eléri a a normál tartományt, kazánház, műhely, garázs, két tároló és mosókonyha helyiségek kerültek kialakításra. Fantáziára van bízva, hogy az új tulajdonos mit hoz ki ebből a szintből.
A földszinten található az ingatlan központi helyiségei, nappali, két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és egy hatalmas előszoba. Az előszobából juthatunk fel az emeleti szintre továbbá egy lejárón keresztül a szuterén részre is.
Az ingatlan teljes tervrajza a rendelkezésünkre áll, így a felső szinten is lehetőségünk van kialakítani egy önálló lakrészt. Az emeleti szinten egy hatalmas előszoba, két szoba és egy 60 nm-es padlástér is megtalálható, ahol további helyiségek kialakítására is lehetőségünk adódik.

A családi ház egy gondozott 550 nm-es telken helyezkedik el a környék egyik csendes utcájában. Az ingatlan lehetőséget ad akár három autó beállására is, egy hatalmas 21 nm-es garázs és két kültéri kocsibeálló keretében.
Tatabánya 40 km-es távolságra helyezkedik el Budapesttől, a munkalehetőség a környéken lévő vállalatok és az ipari parknak köszönhetően kifejezetten jó. A környék tömegközlekedése kiváló, a közelben bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda megtalálható és egyéb szórakozási lehetőség megtalálható.
Az ingatlant ajánlom nagycsaládosok részére, akik még élni szeretnének a december 31-ig igénybe vehető CSOK lehetőségével, továbbá befektetők figyelmébe is ajánlom, mert potenciális munkásszálló lehetősége is benne van az ingatlanba a rengeteg helyiség kihasználásának tekintetében.

Az ingatlan tehermentes a térképmásolaton megfelelően van feltüntetve. Energetikai tanúsítvánnyal még nem rendelkezik.

Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN akár CSOK PLUSZ és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell.
Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal akár hétvégén is!

85000000 Ft
Nagymáté Krisztina +36 70 423 7762

Referencia szám: M271568


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640751


Nagymáté Krisztina

Nagymáté Krisztina

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640751

Nagymáté Krisztina

Nagymáté Krisztina

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 304 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 279 605 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagymáté Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.