star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 280 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 949 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 280 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 949 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 280m²


Ár:

145 000 000 Ft

Szobák száma
7
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT. Dot-ing ingatlan kínálatában!

EGY HÁZ ÁRÁÉRT KÉT INGATLANT VÁSÁROLHAT!

Nincs kedve,ideje bajlódni az építkezéssel,de kiemelt minőségű házat szeretne? Tatabánya kertvárosias övezetében 949 nm2-es telken, két szinten 280 m2-es családi ház eladó. Költözzön be álmai házába. Két, szintes ház külön bejárattal akár több generáció egy helyen...
Az ingatlan alsó része 2004-ben lett kész majd 2011-ben lett hozzáépítve a felső szint és az alsó szint felújítva. A ház melegét cirkó új gázkazán (200 literes melegvíztározó ), radiátor illetve a nagyobb helységekben padlófűtés, valamint a nappaliban kandalló . Az ingatlant jellemzi burkolataiban a travertin mészkő, Borovi fenyő ajtók, riasztó, kamerarendszer, beépített gépiesített konyhabútor teszi igazán otthonossá és biztonságossá álmai házát.
A ház tégla építésű, igényes, tágas, élhető terekkel, jó minőségű laminált parketta illetve járólap burkolatokat kapott. Nyílászárói műanyagok, 2 rétegű szigetelt üveg.
Az emeleti szín teljesen különálló ingatlan, melyek fűtését gázkazán biztosítja, mely lakrészenként külön fűthető. Tájolásának köszönhetően a házat körbe járja a fény.
A ház alsó részén, földszintjén egy tágas előtér, amerikai konyhás nappali, 3 szoba, két fürdőszoba, gardrób, háztartási helység, dupla garázs és egy nagy beépített terasz ahol a lépcsőforduló található az emeletre. Tetőtérben 4 szoba, egy nagy hall és fürdőszoba wc-vel lett kialakítva, egy tároló, amely konyhává alakítható, ennek lehetőségét kiépítették.
A házhoz tartozó kert és 64m2-es terasza nem csak pihenésre, hanem nagyobb családi rendezvényekre is alkalmas.
A házban rengeteg fantázia van… MOST ÉLHET ezekkel a lehetőségekkel! Valósítsa meg álmait és alakítsa ki kedvére! Ez az ingatlan valójában a lehetőségek tárháza!
Engem elvarázsolt a ház, a hangulatos és egyben ízléses belső-külső kialakítása.
Hívjon, merjen álmodni!
Barabás Tamás 0630/441-7076

Kérje INGYENES hitel ügyintézésünket több bank ajánlatából, CSOK, energiatanúsítvány, valamint egyéb, teljes körű ügyintézés jogi háttérrel irodánknál!


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642189


+36 30

Ingatlannet kód: NET6642189


Az általad megtekintett eladó tatabányai családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 949 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 517 857 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Barabás Tamás referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.