star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 233 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 2 850 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 233 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 2 850 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 233m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1988
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Összeköltözőknek, 2 Generáció Részére Kínálunk Egyedülálló Lehetőséget!Tatabánya Felsőgalla városrészében, egy 2850 négyzetméteres telken, két családi ház eladó!Az első ház: 1988-ban épült Durisol falazóelemből, nettó lakóterülete 141 négyzetméter. Tetőszerkezete betoncseréppel fedett, és szuterén+földszint+tetőtér kialakítású. A földszinten tágas konyha, nappali, étkező, fürdőszoba, wc, előszoba és közlekedő található. Az emeleten három hálószoba, fürdőszoba, wc és háztartási helyiség került kialakításra. Az ablakokat műanyagra cserélték, a fűtést központi gázkazán és fatüzelésű kazán biztosítja, emellett hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.A második ház:-60-as években épült, nettó lakóterülete 92 négyzetméter. Négy szoba, konyha, fürdőszoba, wc és kamra található benne. A falazat vegyes: tégla, vályog és kő. Az ablakokat műanyagra cserélték, és bár állapota átlagos, felújítással új életet lehet lehelni bele.A 2850 négyzetméteres telken körbekerített, parkosított, rendezett udvar várja az új tulajdonosokat. Továbbá melléképületek is találhatók a területen, amelyek akár gazdálkodásra is alkalmasak lehetnek.Kivételes lehetőség az összeköltöző családok, vagy akár befektetők számára! A környék infrastrukturális lehetőségei kiválóak, iskolák, boltok könnyen megközelíthetőek.


Elhelyezkedés

Tatabánya, Szabadság tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644120


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644120

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai (Szabadság tér) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 233 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 850 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 424 893 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Martin Attila referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644120. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.