star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tinnye

  • 69 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 021 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Tinnye

  • 69 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 021 m² telek

  • Eladó ház Tinnye

  • 69m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
1991
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladó Családi ház Tinnye, 79.900.000.-Ft

Az épület bemutatása:Pest megyében, Tinnye községben eladó családi ház. Az ingatlan Budapesttől 30km-re, központi helyen mégis csendes utcában található. Az ingatlan 1991-ben épült. Három szintes tégla ház, minden szint 69 m2., mely két generáció együttélésére is alkalmas. Az ingatlanba bevezetésre került az ipari áram is.Az alsó szint burkolata beton, itt egy 20 m2-es garázs és 40 m2 szuterén található.Itt kapott helyet a vegyes tüzelésű kazán, a kombi kondenzációs gázkazán és bojler. Innen egy lépcsőház on keresztül jutunk a földszintre vagy tovább az emeletre.A földszintre az udvar elejéről is van bejárat. A földszinten a lépcsőházból és az első bejáratról is egy tágas folyosóra érkezünk. A földszinten egy kényelmes méretű világos nappali található melynek a burkolatok parketta. Egy hálószoba található ezen a szinten szintén parkettával burkolva. A vécé és a fürdőszoba külön helyiségben kapott helyet. A fürdőszoba járólappal burkolt, zuhanyzó és kád is található benne. A konyha és az étkező egy helyiségben helyezkedik el, a konyhából nyílik egy is.Az emelet a lépcsőházból közelíthető meg. A lépcsőházból belépve egy nappaliba érkezünk. A nappaliból jobbra két hálószoba található burkolatok Laminált padló. A nappaliból balra található az emelet harmadik hálószobája ami szintén Laminált padlóval burkolt. Mint három hálószoba mennyezet gipszkarton. A többi helyiség mennyezete lambériát. A fürdőszoba és a vécé itt is külön helyiségben kapott helyet. Az emeleti fürdőszoba világos és található benne egy kényelmes sarokkád. A nappali- konyha-étkező egy légtérben van, innen pedig egy 6 m2-es erkély is nyílik.Az ingatlan jó állapotú,rengeteg lehetőség van benne.A telek:1021 m2. A telken található egy 20m2-es melléképület, a kert végében pedig egy borospince présházzal.Környezet:Az ingatlan barátságos településen ,központi helyen, mégis csendes aszfaltos utcában helyezkedik el.Buszmegálló,bolt,posta,önkormányzat,óvoda,iskola,orvosi rendelő,patika 5 perc sétára található. Pékség-Kávézó pár perc sétával, Teniszpálya 10 perc sétával elérhető.A 10-es számú főút,Piliscsaba vasútállomás 10perc autóútra,még a másik irányba indulva az M1-es autópálya felhajtó autóval 15-20perc alatt elérhető.Tulajdonostól eladó.

Ingatlanosok segítségét nem kérjük!!

 Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.Tel:  +36 709059463


Elhelyezkedés

2086, Tinnye, utca utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6617279


Juhàsz-Urbán Nikoletta

Juhàsz-Urbán Nikoletta

Hirdető további ingatlanjai
Juhàsz-Urbán Nikoletta

Juhàsz-Urbán Nikoletta

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: 6617279

Juhàsz-Urbán Nikoletta

Juhàsz-Urbán Nikoletta

Hirdető további ingatlanjai
Juhàsz-Urbán Nikoletta

Juhàsz-Urbán Nikoletta

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tinnyei (utca utca ) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 021 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 157 971 Ft, ami a tinnyei átlaghoz képest 59%-kal magasabb. Az ingatlant Juhàsz-Urbán Nikoletta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617279. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tinnye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.