star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaföldvár

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 660 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Tiszaföldvár

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 660 m² telek

  • Eladó ház Tiszaföldvár

  • 160m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálom Tiszaföldváron ezt az exkluzív, gyönyörűen berendezett 160 m²-es családi házat, 660 m²-es telekkel. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető és jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Az ingatlan minden szegletéből a minőség és az elegancia sugárzik.

A ház a hetvenes években épült. Jelenlegi tulajdonosa 2022-ben teljeskörűen felújította, mely a képekről is hűen tükröződik. Az egész házat hőszigetelték és modernizálták, a nyílászárókat 3 rétegű műanyagokra cserélték. Az új nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház melegéről gázcirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Ezen felül a házban található 2 db 3,5 kW-os és 1 db 5,2 kW-os hűtő-fűtő klíma.

Az épület 2 szintes, a földszinten található 1 előszoba, 1 konyha-étkező, 1 fürdőszoba, 2 wc, valamint 2 szoba. A pince részben található egy hatalmas nappali, valamint 3 szoba, melyből jelenleg 1 mosókonyhának van kialakítva.

A gyönyörűen parkosított kert pálmafákkal és olajfával van teleültetve, automata öntözőrendszer van kiépítve, valamint fúrt kút is rendelkezésre áll. Az udvarban egy 40 m²-es fedett terasz is helyet kapott, így a szabadidő kellemesen tölthető a friss levegőn. Az autók elhelyezésére egy elektromos garázsajtókkal felszerelt 68 m² dupla garázs, valamint az előtte elhelyezkedő 80 m²-es fedett gépkocsibeálló áll rendelkezésre. A biztonságról a kiépített kamera- és riasztó rendszer gondoskodik.

A ház a jakuzzin, kerti bútoron, mosó- és szárítógépen kívül teljes berendezéssel és felszereléssel eladó, így azonnal költözhető. Az említett tételek külön megvásárolhatóak további 7 millió forintért.

Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne ne habozzon, hívjon még ma!
Kár lenne kihagyni ezt az egyedülálló lehetőséget! alacsony fenntartás, berendezett, felszerelt, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, automata öntözőrendszer, kertvilágítás, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kertkapcsolat, háromfázisú áram, dupla garázs, kamera rendszer, szúnyogháló, fali dekor burkolat, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Tiszaföldvár, Tiszaföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643603


+36 30

Ingatlannet kód: NET6643603


Az általad megtekintett eladó tiszaföldvári (Tiszaföldvár) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 660 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 436 875 Ft, ami a tiszaföldvári átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Vastag Ákos referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643603. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.