star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 788 m²

    telek

Vételár:

53,9 millió Ft

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 788 m² telek

  • Eladó ház Törökszentmiklós

  • 210m²


Ár:

53 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1987
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Iroda, vagy üzlet +lakás? Dupla komfortos otthon két generációnak? Nagycsaládosoknak kényelmesen?
Bármelyik céllal keres ingatlant, itt megtalálja a számítását!
Tágas terek, kényelmes lépcső, dupla komfort!
Törökszentmiklós központi, mégis csendes utcájában a Széchenyi István út 97. szám alatt található az ingatlan. Bolt, patika, óvoda 150 m-re, vasútállomás 250 m-re, iskola 500 m-en belül található.
Az 1788 nm-es telken egy kétszintes, kb. 210 nm hasznos lakóterületű, 6 szobás, 2 konyhás, 2 fürdőszobás és két külön WC-s, spejzzel rendelkező tégla lakóház kapott helyet. A földszinti konyha melletti szoba eredetileg étkezőnek készült, azonban a mai trendeknek inkább nappali- étkező funkcióval felel meg. Akinek azonban 6 külön szobára van szüksége, nem jelent problémát, hiszen a konyha 2 bejáratról közelíthető meg. Így az étkező-nappali felé vezető átjárási lehetőség akár le is zárható, és a helyiség külön szobaként hasznosítható. A konyhából kijárási lehetőség nyílik a jelenleg tárolóként működő helyiségbe, ami igény szerint akár nyári konyhaként is üzemelhet.
A szobák és minden egyéb helyiség külön nyílnak a földszinti közlekedőről, és innen vezet fel a kényelmes, tágas lépcső az emeletre, ahol szintén minden szoba külön nyílik.
Az udvaron garázs, valamint állattartásra alkalmas ólak is vannak. A kert locsolására ásott kút is rendelkezésre áll.
Az ingatlan összközműves, villany, vezetékes víz, csatorna, gáz be van vezetve. A fűtés fali gázkazánnal, illetve alternatívaként az emeleti szobákban található 3 db hűtő-fűtő klímával megoldott. A melegvíz gázkészülékkel állítható elő.
Az ingatlan nyilvántartásilag teljesen rendezett, hitelre, CSOK pluszra alkalmas. 1 tulajdonostól, per-, teher-, és igénymentesen eladó.
Törökszentmiklós az M4-es autóúton 1 órányi menetidőre van Budapesttől, Szolnok 20 km-re. Egyre többen költöznek ide, mind a kiváló tömegközlekedésnek és közúti közlekedésnek köszönhetően, mind pedig a városban munkalehetőséget biztosító feldolgozó üzemek, gyárak nyújtotta lehetőségek miatt.


Elhelyezkedés

Törökszentmiklós, Széchenyi István 97


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633110


Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633110

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó törökszentmiklósi (Széchenyi István 97) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 788 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 53,9 millió Ft, négyzetméter ára 256 667 Ft, ami a törökszentmiklósi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633110. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.