star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 142 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó ház Törökszentmiklós 1. kép

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 142 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Törökszentmiklós

  • 142m²


Ár:

33 000 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
A++
Erkély, terasz mérete
4 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó Törökszentmiklós csendes utcájában, a Felvégen jó állapotban levő családi házunk. 1996ban épült  2 beálásos  garázzsal, tarolókkal. Fúrt kút, nyári konyha, rendezett udvar.

A tetőtér beépitéses, porotherm tégla falazattal rendelkezö,  családi ház 3 szoba, nappali, fürdőszoba, külön wc, konyha-étkező helyiségekkel van ellátva.

Az eladásra kínált ingatlan 600m2-es telken helyezkedik el. A ház műanyag nyílászárókkal, hő és hangszigeteltek ,redőnnyel, szúnyoghálóval van ellátva,  a falakon 10cm szigetelés van. 2023ban a villany vezetékek át lettek húzva. A ház melegét egy beépített kandalló biztosítja. Gázkonvektoros fűtéshez a cső rendszer üzemképes állapotban van. A Meleg víz ellátását a fürdőszobában lévő gáz bojler biztosítja. A ház biztonságát riasztó és kamerák biztosítják.

Az ingatlan tehermentes.

Ingatlanközvetítők kíméljenek! Részletre nem eladó.


Elhelyezkedés

5200, Törökszentmiklós, Debreczenyi Imre utca Debreczenyi Imre utca, 18


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6640209


Ingatlannet kód: 6640209


Az általad megtekintett eladó törökszentmiklósi (Debreczenyi Imre utca Debreczenyi Imre utca, 18) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 1996. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 232 394 Ft, ami a törökszentmiklósi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Katalin Agne hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640209. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.