star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 079 m²

    telek

Vételár:

17,6 millió Ft

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 079 m² telek

  • Eladó ház Törökszentmiklós

  • 50m²


Ár:

17 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1962
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó Törökszentmiklós Alvégen, egy jelenleg iroda és telephelyként működő lakóingatlan!
Kiváló elhelyezkedés: Ebben a csendes, zöld környezetben megbújó ingatlan a város "alvégén" található - ahol a nyugalom és a zöld oázis találkozik.
Kényelmes elrendezés: 50 +10m2, 1 + fél szoba, fürdőszoba, konyha, és közlekedő. Modern tusolós fürdő, és praktikus beépített konyha teszi otthonossá!
Felújított és gondozott: Az 1960-as években épült, de teljes körű felújításon esett át 2019-ben, beleértve a víz-villany, szennyvízhálózatot és a tetőt is.
Fűtési kényelem: Kellemes hőmérsékletet biztosítanak a gázkonvektorok, hűvösebb napokon is.
Tágas udvar: Az 1049 nm-es udvar telephelyként szolgál, fedett gépkocsibeállóval, akár három autónak is helyet biztosítva.
Üzleti lehetőség: Ideális választás mind otthonnak, mind üzletnek, az elhelyezkedés és a környezet miatt.
Gyorsan költözhetsz, Ne hagyd ki ezt a ritka lehetőséget!
Rugalmas lehetőségek: Lakóházként vagy üzletként - döntsd el, hogyan szeretnéd használni ezt a multifunkcionális ingatlant!
Miért érdemes megvenni? Tökéletes kombinációja a kényelemnek és üzleti lehetőségnek egy csendes, zöld környezetben, mindössze pár percre a város központjától. Iskola, Óvoda, Boltok a közelben! Az ingatlantól pár méterre egy korszerű, minden igényt kielégítő játszótér is található!


Elhelyezkedés

Törökszentmiklós, Szent László


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645624


+36 20

Ingatlannet kód: NET6645624


Az általad megtekintett eladó törökszentmiklósi (Szent László) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 079 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 17,6 millió Ft, négyzetméter ára 352 000 Ft, ami a törökszentmiklósi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Ferge István referens a FODOR ANDREA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645624. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.