star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tura

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 582 m²

    telek

Vételár:

37,7 millió Ft

Eladó ház Tura

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 582 m² telek

  • Eladó ház Tura

  • 87m²


Ár:

37 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Felújított Saroktelki Családi Ház Turán

Eladó Pest megyében, Turán, egy felújított saroktelken elhelyezkedő, 87 négyzetméteres családi ház.

A felújítás frissen készült, idén végezték el. A telek mérete lehetővé teszi akár egy további 100 négyzetméteres ház építését vagy a meglévő épület bővítését.

A felújítás során vezetékcserék, vízvezetékcsere, burkolatcsere és hőszigetelés is megtörtént. A tető megerősítésre került, bár a cserép nem került lecserélésre. A fűtésrendszer nem lett cserélve, továbbra is konvektoros fűtés működik, éves ellenőrzés mellett.

Az ingatlanba belépve azonnal a nappali-amerikai konyha fogadja az érkezőket. Egyenesen haladva eljutunk a fürdőszobába. A bejárattól jobbra található egy kis közlekedő, ideális tárolóhelyként szolgálva. Innen nyílik egy gardródnak kialakítható rész, valamint a szobák is, melyek az utcára néznek.

A környék kellemesen csendes és nyugodt, az utcák aszfaltozottak. A központ pár perc sétára található, ahol megtalálhatóak az alapvető szolgáltatások és üzletek, mint például bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerboltok, éttermek, gyógyszertár, pékség, ruhaüzletek és posta. Tura híres a felújított Kastélyáról.

Az ingatlan Budapesttől kb. 45 perc alatt megközelíthető a M3-as autópályán, míg Hatvan körülbelül 15 perc távolságra van.

Ezt az ingatlant ajánlom mindazoknak, akik nyugodt környezetre vágynak, legyenek azok fiatalok, idősek vagy gyermekes családok.

Ha felkeltette az ingatlan érdeklődését, kérem, keressen!

Referencia szám: HZ048665-IN


Elhelyezkedés

Tura


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643258


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643258

Az általad megtekintett eladó turai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 582 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 37,7 millió Ft, négyzetméter ára 433 333 Ft, ami a turai átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Földi Zsuzsanna referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643258. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tura ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.