star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Újkígyós

  • 86 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 997 m²

    telek

Vételár:

11,5 millió Ft

Eladó ház Újkígyós

  • 86 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 997 m² telek

  • Eladó ház Újkígyós

  • 86m²


Ár:

11 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Eladó egy összközműves 86 nm-es családi ház Újkígyóson, mely egy kellemes és nyugodt környezetben található és lehetőséget nyújt a természet közelségének élvezetére a saját kertjében.Az ingatlanban két különbejáratú, 18 négyzetméteres szoba található. A 17 négyzetméteres konyha praktikus és funkcionális, és elegendő helyet biztosít az étkezéshez és főzéshez. A 4 négyzetméteres fürdőszoba mellett egy kamra és egy külön bejáratú WC is rendelkezésre áll. A ház fűtéséről egy gázkazán, a meleg víz ellátásáról pedig egy villany bojler gondoskodik.Bár a ház a 1970-es években épült, szerkezetileg jó állapotban van, némi felújítást igényel a beköltözés előtt. Azonban ez lehetőséget nyújt arra, hogy az új tulajdonos saját elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki az otthonát.Az ingatlanhoz tartozó 1997 négyzetméteres telek egy igazi kincs. A fák, amelyeket 15-20 évvel ezelőtt ültettek, mára egy kisebb erdővé nőttek, így a természet közelségét élvezheti saját háza udvarán. Ez a környezet lehetőséget kínál a pihenésre, kikapcsolódásra és a szabadban való időtöltésre.Köszönöm, hogy elolvasta ezt az ajánlatot, és remélem, hogy hamarosan találkozunk az új otthonában!
Ha további információra van szüksége várom hívását a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Újkígyós, Bem utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6515649


+36 30

Ingatlannet kód: NET6515649

Az általad megtekintett eladó Újkígyósi (Bem utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 997 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 11,5 millió Ft, négyzetméter ára 133 721 Ft, ami az Újkígyósi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ancsin Anikó referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515649. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újkígyós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.