star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Újkígyós

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó ház Újkígyós

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Újkígyós

  • 120m²


Ár:

20 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Újkígyóson a városközponttól 850 méterre, eladó egy 3 szoba + ebédlős, jó állapotú kockaház, 1600 nm-es telekkel.

Irányár: 20,9 MFt

Tel:

 

Újkígyóson, jó lakókörnyezetben, rendezett utcában található az 1995-ben épült 120 nm-es családi ház. A telek összközműves, széles. A határoló falak 38-as téglából készültek, a közfalak vályoggal vegyesen. A betongerendából és béléstestekből álló födémre 2 cm lépésálló hőszigetelés, majd beton és arra saralás került. Remek a hőszigetelése a földszinti résznek, és beépíthető a padlástér is. Valószínűleg elegendő a 120 nm-es, hasznos alapterület, a 3 külön bejáratú szobával, és a konyhán felül egy étkezővel. Ha mégsem... felfelé gazdaságosan lehet terjeszkedni.

 

A ház nagyon komoly alapokon áll, nincs is rajta sehol repedés. A hagyományos és a korszerű építés ötvöződik benne. A vályog és a sár minden előnyét valamint a tégla és a beton legelőnyösebb tulajdonságait használták fel hozzá. A beton lábazat kívülről díszítő téglaburkolatot kapott, és dupla vízszintes vízszigetelést. 

 

Az elrendezése két gyermekkel a legideálisabb, de nagyobb családoknak is élhető a külön nyíló szobákból, és méretéből adódóan. Kedvező fenntartása miatt pedig párok és egyedülállók is bátran választhatják! Egy nappalival, egy hálóval és egy dolgozó vagy vendégszobával nyerhetnek kényelmes, egyszintes otthont belőle. 

 

Az ingatlan előkertes. A nagy telek sok lehetőséget rejt magában, jelenleg fű van benne és néhány fa, és dísznövények. A fűtés csempekályhákkal és kandallókkal évi 30 mázsa fát igényel. A gázfűtés is ki van építve, de mivel nem használták a konvektorokat leszerelték. A gázóra azonban a helyén van, nincs kikötve. Az új tulajdonos ha kívánja, visszaállhat a gázüzemre.

 

A 15 nm-es szoba korábban ebédlő volt, ezért itt járólap a burkolat. Ez a helyiség boltívvel választódott el az előszobától és a konyhától, amit gipszkartonnal befalaztak. Aki mégis jobban szereti az egybenyitott tereket, és pl. nappalinak használná vagy ebédlőnek ezt a szobát, az könnyedén visszaállíthatja az eredeti állapotot. Nem kell falakat kivenni hozzá, csak eltávolítani egy kevés gipszkartont. 

 

A konyhából nyílik egy tágas kamra, a fürdőszobában kád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. A fűtött előszoba praktikus módon, egy zárt szélfogóból közelíthető meg, ez is hozzájárul a ház melegének megőrzéséhez. 

 

Aki egy kitűnő szerkezeti állapotú, élhető méretű kertes házra vágyik Újkígyóson, vagy csak valahol Békéscsaba közelében... annak ez jó választás lehet! Békéscsabától csupán 13 km-re helyezkedik el, autóval mindössze 11 percre. 

 

Újkígyós központja pedig 850 méter. Iskola, óvoda, bolt, orvosi rendelő, posta megközelítőleg ekkora távolságra vannak. Jöjjön, tekintse meg!


Elhelyezkedés

Újkígyós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6530875


+36 20

Ingatlannet kód: NET6530875

Az általad megtekintett eladó Újkígyósi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1995. A családi ház ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 174 167 Ft, ami az Újkígyósi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bárdi Judit referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530875. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újkígyós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.