star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Újlengyel

  • 280 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 17 000 m²

    telek

Vételár:

235 millió Ft

Eladó ház Újlengyel

  • 280 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 17 000 m² telek

  • Eladó ház Újlengyel

  • 280m²


Ár:

235 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az INGATLAN egy életre, Újlengyelen!Újlengyelen eladó egy ranch hangulatot idéző , két generációs családi ház., két hektár területen, mely bekerített.Az ingatlan külterületen helyezkedik el, ahol számos hasonló jellegű épület található.A ház 2003.-ban épült téglából és ytongból . cseréptetővel , külső szigeteléssel, műanyag hőlégkamrás ablakokkal.Kétszintes a lakótér, lent 180 nm, fent 100 nm hasznos alapterületű, illetve a ház mindkét oldalán két-két önálló beállóval 100 nm-es a hozzátartozó garázsok. Az emeleti szintre közvetlenül fel lehet menni a garázsból, tehát külön bejáratról megközelíthető az alsó szinttől.A fűtés kondenzációs gázkazánnal működik, illetve az alsó szinten lévő kandalló a teljes teret befűti. A földszinten a háló kivételével padlófűtés van, az emeleten radiátoros hőleadás működik.Az elektromos áram földkábelen keresztül érkezik be az ingatlanba.A vízellátás stabilan biztosítva egy 24 m mély fúrt kútról, a szennyvíz elvezetés emésztővel megoldott. E hatalmas szépen karbantartott, gondozott telken rendelkezésre áll egy épített medence/16x3 m,1,5 m mély /, szalettli, kerti grill. Ezenkívül, hozzátartozik még egy 15 hektáros erdő, ami közvetlenül e telek mellett helyezkedik el.Újlengyel az M5 autópálya közelében található Budapest- Kecskemét között, a település központja 3,5 km, az odavezető utat rendszeresen karbantartják.Kiváló lehetőség, vállalkozók illetve gazdálkodásban gondolkozók részére, illetve azoknak is természetesen akik csendre, nyugalomra vágynak közvetlenül a természetben. Kinézve az ablakon az őzike látványa, madarak csicsergése fogad.Az ingatlan saját építésű , szívvel lélekkel lett készítve egy életre , de sajnos az életbe közbe szólt, ezért fájó szívvel adja el a tulajdonos.Várom mielőbbi jelentkezését a további részletekért, ne hagyja ki ezt a rendkívüli ajánlatot.


Elhelyezkedés

Újlengyel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634224


+36 70

Ingatlannet kód: NET6634224

Az általad megtekintett eladó Újlengyeli családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 17 000 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 235 millió Ft, négyzetméter ára 839 286 Ft, ami az Újlengyeli átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634224. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újlengyel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.