star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Újlengyel

  • 184 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 300 m²

    telek

Vételár:

154,9 millió Ft

Eladó ház Újlengyel

  • 184 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 300 m² telek

  • Eladó ház Újlengyel

  • 184m²


Ár:

154 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:


Nagycsaládosok, energiatakarékos otthont keresők figyelmébe ajánlom ezt a Budapesttől 35 km-re
lévő, egyedi és igényes kivitelezésű, minden igényt kielégítő, tégla építésű családi házat a Pest vármegyei Újlengyelben.

Az ingatlan 1300 m2-es telken helyezkedik el, hasznos alapterülete 184 m2.
Az épületet 2019-ben felújították, belső átalakítások történtek, 2022.-ben pedig tetőcsere
és 10 cm-es grafitos szigetelés került az épületre.
Nyílászárók műanyagból készültek, szúnyoghálóval redőnnyel felszereltek.
A 2 emeletnyi élettér helyiségei:
Földszint: amerikai konyhás nappali, kamra, 2 hálószoba, közlekedő, előtér, fürdőszoba, wc
Emeleten 2 hálószoba gardróbszekrényekkel felszerelve.
A ház fűtése külön szót érdemel, mivel az energiatakarékosság került fő szempontba, így hőszivattyú és 15,5 kw-os napelemrendszer gondoskodik a ház melegéről, hűtéséről, melegvízellátásáról,.
Az épület alsó szintjén padlófűtés üzemel, az emeleti szobákat radiátorok által fűtik, szobánként külön távvezérelve, az egyedileg kívánt hőmérséklet eléréséhez.
Valamint fan-coil rendszer is működik. A gázt bevezették viszont nem használják, hiszen a gondosan megtervezett energiatakarékos rendszer által nullára csökkenthető a rezsiköltség.
A kinti tér igényes megtervezettsége tovább növeli a családi ház otthonos hangulatát, gondolva a
szórakozás és pihenés lehetőségeire. Az épületből a konyhán át kilépve kerülünk a család wellness birodalmába, kültéri konyha, bárpult, sütögető, hatalmas terasz, hőszivattyú által fűtött medence
biztosítja a családi, -baráti összejövetelek maximális hangulatát.
Újlengyel az M5-ös autópályától pár percre található. Barátságos távolságra a fővárostól, mindössze fél óra autóútra, volánbusszal pedig 50 percnyi távolságra a Népliget buszállomásig, ezért közlekedése főleg Budapest irányába kiváló, méltán kedvelik az ingázók. Ez a Pest vármegyei kisközség rendelkezik
minden szolgáltatóval, bölcsődével, óvodával, iskolával, orvosi rendelővel, postával, boltokkal, ami a hétköznapi élethez nélkülözhetetlen.
A község iparűzési adó mentes.
Fontosabb ügyek ( bank, Kormányablak, Földhivatal, szakorvosi ellátás), nagyobb bevásárlások ( Aldi, Tesco, Spar, Pepco, épülő Lidl) a 10 percnyi autóútra lévő Dabas városban intézhetők.

Ha megtekintené az ingatlant, keressen akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Újlengyel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634367


+36 70

Ingatlannet kód: NET6634367

Az általad megtekintett eladó Újlengyeli családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 184 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 300 m². A családi ház ára 154,9 millió Ft, négyzetméter ára 841 848 Ft, ami az Újlengyeli átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Juhászné Andrea referens a Nagy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634367. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újlengyel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.