star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üllő, Sport-liget

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 256 m²

    telek

Vételár:

79,99 millió Ft

Eladó ház Üllő, Sport-liget

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 256 m² telek

  • Eladó ház Üllő, Sport-liget

  • 100m²


Ár:

79 990 000 Ft

Építés éve
2017
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

IGAZI OTTHON!
Üllő kedvelt részén a Sportliget lakóparkban eladásra kínálunk egy ÚJSZERŰ, amerikai konyhás, 3 nagy hálószobával rendelkező, duplakomfortos, belső kétszintes ikerház felet.
Az ingatlan 2017-ben épült, tulajdonosai folyamatosan szépítették, karbantartották, így nyerte el a jelenlegi otthonos formáját. A kívül antracit színezésű műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Fűtése és melegvíz ellátása kombi kondenzációs kazánnal üzemeltethető. Riasztóval és a nappaliban inverteres klímával felszerelt. A beépített gépesített konyhabútor a vételár részét képezi.
A kert gondozását fúrtkút és automata öntözőrendszer teszi gazdaságosabbá és kényelmesebbé. Játszótérnek, medencének, sütögetőnek, pihenősaroknak is megvan a helye. Az udvarba térkővel burkolt területre több autó beállására is van lehetőség.
Infrastruktúrája jó, közelben van bölcsi, ovi, iskola, sportolási lehetőség! A központ és a vasútállomás 15 perc sétával elérhető.
Ingyenes hiteltanácsadással és ügyintézéssel, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk rendelkezésére.
További részletekért hívjon bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Üllő, Sport-liget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521958


Az általad megtekintett eladó Üllő, sport-ligeti ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 256 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 79,99 millió Ft, négyzetméter ára 799 900 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Hollósi Melinda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521958. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő, Sport-liget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.