star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üllő

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 415 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Üllő

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 415 m² telek

  • Eladó ház Üllő

  • 72m²


Ár:

64 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Árcsökkenés ! Eladásra kínálok Üllőn frekventált helyen: Fő útról nyíló csendes zsák utcában 3 szobás /nappali + 2 szoba/ 2005-ben épült 72 nm -es iker ház felet. Az ingatlanhoz egy 415 nm -es gondozott kert tartozik, fedett viacolorozott kocsibeálló , 18 nm -es terasz, a kert öntözése fúrt kútról történik, kerti szerszámok tárolására igényes faház áll a rendelkezésünkre és még egy üveg ház is benne van a vétel árban. Az ingatlant körbe süti a nap, a nappaliban klíma gondoskodik a nagy melegben a hűtésről.
A burkolatok járólap és laminált parketta, igény esetén bútorozva is ,
megvásárolható, konyhabútor a vételárban benne van, a ház tetőtere beépíthető.
További információkért kereshet a hét bármely napján,megtekintés rugalmas.
Az ár eladási ár ,nem alku képes : 64.9 millió

A környékről:

Fő útról nyíló csendes nyugodt békés zsák utca


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Üllő, Lejtő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6332648


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Üllői (Lejtő utca) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 415 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 901 389 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Kovácsné Mária referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6332648. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.