star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 309 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 309 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 309 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 309 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 309m²


Ár:

110 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szobák száma
7 (3 + 4)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Vác Belvárosában igazi több generációs kuriózum eladó!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Igazi, nagypolgári jellegű Kuriózumot kínálokok Önöknek eladásra!

Ez a két generációs ritkaság, akár befektetésnek is kiváló, természetben saját, belső lépcsőházból megközelítve két külön lakrészből áll, ahol mind a fürdő és a toalett, a konyha és a lakószobák, szintenként megtalálhatóak.
Hatalmas terek és belmagasság jellemzi az akkoriban épült, a múlt század szellemével és építési stílusával abszolút megegyező polgári családi fészket. Az alsó szinten három hatalmas szoba, fürdő, toalett, konyha+spejz, a felső szinten három háló, fürdő, nappali beépített terasszal, konyha +étkező található, melynek kialakítása alkalmassá teszi a nagy családi illetve baráti összejövetelek megtartását. Ugyanezen a szinten, a lakrészbe belépve mennyezetig tartó beépített gardróbok fogadnak minket, a nappaliból nyílik a 10nm-körüli terméskővel kirakott beépített terasz, illetve feljárat a 35 nm-es galériára, ahol szintúgy számos tárolásra alkalmas praktikus szekrények lettek kialakítva. A lakótér hasznos alapterülete a lépcsőházzal együtt, a garázs és a pince nélkül 309 nm. Az alsó szint 122nm, a felső 132 nm, a lépcsőház 20 nm a galéria 35nm.

A minimális belvárosi kis kertben, két autó számára garázs, a ház alatt pedig egy 30nm-es pince áll rendelkezésre.

Kér generáció együtt élésére, befektetésnek, két család együtt élésére, illetve az igazi „nagypolgári” stílust kedvelőinek kifejezetten ajánlom!

Irányára: 110 M

Hívjon bizalommal!

- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6235493


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6235493

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 4 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 309 m², míg a hozzá tartozó teleké 309 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 355 987 Ft, ami a váci átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oravecz Rozália referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6235493. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.