star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 440 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 2 080 m²

    telek

Vételár:

240 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 440 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 2 080 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 440m²


Ár:

240 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2003
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Vác Václigeti részen, színvonalas lakóparki környezetben, sorompóval zárt magán utcában, biztonságos környezetben egy luxusotthon saját kerti tóval!
Csodás zöldövezeti részen, családiházas (zsúfoltságtól mentes) idilli környezetben találjuk gondozott, impozáns kerttel körülvéve ezt a kényelmes rezidenciát. A 2000-es évek elején egyedi tervek és elképzelések alapján, amerikai stílusban, korszerű anyagokból és kezelést nem igénylő felületek kialakításával épült.
Bruttó 550 m2, nettó 440 m2 alapterületével nagyobb családok számára vagy több generáció együttélésére is ideális megoldást nyújthat.
Kertjében rengeteg virág, bokor és kútról táplált kerti tó nyújt különleges látványt és biztosítja a felhőtlen pihenés lehetőségét.
A fő lakótér a földszinten található, saját fürdőszobás hálórészekkel, 40 m2 es terasszal, melyet körülölel az épület és több irányból is megközelíthetővé teszi. A nappalin, étkező-konyhán, kamrán és gardróbon kívül öt hálószobát találunk itt, melyből kettő saját fürdőszobakapcsolattal is rendelkezik. Az étkezőkonyha tágas, teraszkapcsolatos, beépített egyedi konyhabútorral, hangulatát kandalló fokozza.
A félszuterén rész ablakos, világos, külön lakrészként is használható saját fürdőszobával, nagy világos terekkel, jelenleg egy infra szauna is helyet kapott itt, sportolásra is alkalmas nagyobb helyiség ( 40 m2) is rendelkezésre áll , gyönyörű két szekciós borospince berendezve egyedi készítésű tölgyfa asztalokkal, székekkel és ajtókkal. Az alsó szint használható lakhatási, raktározási, gépészeti, sport és hobby célokra.
A szomszéd felől zöld növényekkel is leválasztott kertje kis tóval, gyönyörű vízi és kerti növényekkel, locsolórendszerrel felszerelt. Hosszú utcafrontján több autó is kényelmesen parkolhat a telek mentén, a zárt garázsban, a garázs autókiállóján, mely 170 m2, vagy akár a kertben is.
A ház fűtése gázkazánnal központi fűtés, a fürdő és a mosdóhelyiségekben padlófűtés került kiépítésre, a melegvízhez tárolótartály is van, vízlágyítót is beszereltek.
Ha romantikus hangulatra és klasszikus eleganciára vágyik ahol intim teraszán egy saját tó látványát csodálva vacsorázhat ne hagyja ki ezt a lehetőséget, győződjön meg róla személyesen is, hogy megtalálta-e álmai otthonát! Irányár: 240 M Ft.


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6334548


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6334548

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 440 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 080 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 240 millió Ft, négyzetméter ára 545 455 Ft, ami a váci átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6334548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.