star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 221 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 776 m²

    telek

Vételár:

169 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 221 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 776 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 221m²


Ár:

169 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Vác Kertvárosi részén, új építésű lakópark szomszédságában kétgenerációs családi ház eladó. A különlegesen szép állapotú, két lakrészből álló ingatlan tökéletesen tervezett belső terével kiválóan alkalmas nagyobb család idősebb felmenőkk,el történő együttéléséhez.

A külön bejárattal rendelkező nagyobb házrészhez földszinti terasz tartozik, az alsó szinten amerikai konyha, étkezős nappali, toalett áll rendelkezésre. Kényelmes lépcsőn jutunk a pincébe, mely jelenleg praktikus raktár, felső szinten pedig kádas, zuhanyzós fürdőszoba, három külön nyíló szoba, az egyikhez gardrób is tartozik. A tetőtéri teraszra mindkét lakásból ki lehet jutni, praktikusan az van zárva, aki nem kívánja lakótársa társaságát.

A másik lakrész bejárata egy nagyobb teraszról közelíthető meg, ennek alsó szintjén konyha, nappali, fürdő, fent pedig hálószoba található.

Az igen kényelmes központi ház mellett egy műhelyként funkcionáló kis épület is van, melyből raktár, tároló, vagy akár vendégház is kialakítható.

A megfelelő méretű, rendezett kertet magas, átláthatatlan kerítés öleli körül. A mérnök tulajdonos által tervezett áramhálózat nagy teljesítményű gépek használatát is lehetővé teszi.
Továbbiakban a képek magukért beszélnek.

Hívását hétvégén is fogadom, a megtekintések időpontját illetően rugalmas vagyok!


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6511913


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6511913

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 221 m², míg a hozzá tartozó teleké 776 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 764 706 Ft, ami a váci átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6511913. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.