star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 211 m²

    telek

Vételár:

43 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 211 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 70m²


Ár:

43 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
3
Szobák száma
2
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Eladó napfényes 3 szintes 70m2-es családi ház Vác – Gombáson, nyugodt természetközeli elhelyezkedéssel! Besorolása Kivett Lakóház, Így Hitelezhető!

A ház 3 szintre tagolódik: a földszint 28m2, mely garázsként, háztartási helyiségként vagy tárolóként is hasznosítható. A kertből lépcsőn jutunk a lakótérbe (emeleti rész), mely 27,7m2 hasznos alapterületű. Itt kialakításra került egy fürdőszoba, konyha és nappali. Ezen a szinten találjuk a hangulatos D-Ny-i fekvésű erkélyt is, ahonnan remek kilátás nyílik a környező erdőre. A tetőtér is beépítésre került, mely nettó 10,5m2 (bruttó 28m2).

A telek 4211m2 nagyságú, ennek nagyjából az 1/3 része füvesített, a többi akácfákkal és különböző bokrokkal benőtt terület, mely nem igényel különösebb gondozást. Besorolása: kivett zártkert, lakóház és gazdasági épület.

A tégla szerkezetű házat 2000-ben építették beton alapra. Falai és a födém is 5cm-es hőszigetelést kapott. A tető héjazata agyagcserép. Vezetékei többnyire rézből készültek, áramellátása 1x25A. Fűtése elektromos panelekkel és egy hangulatos kandallóval történik, mely befűti az egész házat. A melegvizet villanybojler állítja elő. A ház víz-ellátása fúrt kútból történik szivattyú segítségével. Nyílászárói fából készültek, thermo üvegezéssel és redőnnyel szereltek.

A kertben helyet kapott egy 30m2-es vendégház is, mely jelenleg tárolóként funkcionál. Ide is bekötésre került a villany és a víz.

A posta, szemétszállítás, internet és Tv-szolgáltatás természetesen elérhető az utcában.

Bátran ajánlom az ingatlant, ha nyugodt környezetbe költözne, de ugyanakkor fontos Vác belvárosának gyors megközelítése. Ez egy tökéletes „elvonulós” hely, ahol a madarak csicsergésén kívül mást nem fog hallani. A szomszéd biztos nem fogja zavarni, ha kiül a kertbe, esetleg egy-egy őz látogatja majd meg.

Videó: https://youtu.be/S8VY2D3AZso

A környékről:

Vác-Gombáson található zúzottköves utcában, természetközeli csendes helyen.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Vác, Gombás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6530936


+36 30

Ingatlannet kód: NET6530936


Az általad megtekintett eladó váci (Gombás) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 211 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 614 286 Ft, ami a váci átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Flóra referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530936. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.