star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 620 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 620 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 140m²


Ár:

62 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Eladó családi ház Vác Deákvár egyik legkeresettebb utcájában.
Szuper lehetőség azok számára, akik Vác rendezett, polgári hangulatú részén keresik új otthonukat.
A ház a 60-as évek végén épült téglából, cserépfedéssel, szerkezetileg stabil. 635 m2-es telken helyezkedik el, ami igény szerint két utcából is megközelíthető. A szilárd burkolatú udvarrészen keresztül jutunk el a 10 m2-es fedett terasszal védett bejárathoz és a 30 m2-es tágas aknás garázshoz. A szomszéd felől élénkzöld tujasorban gyönyörködhetünk, a kert hátsó részén kisebb fák, bokrok, zöld fű, kíváncsi szemektől elzárt intim terület. Mérete alapján a ház további bővítésére is alkalmas, gyermekjátszótér, kerti grill kialakításának is csak a fantázia szab határt. A ház többgyermekes és két generációs családoknak is ideális otthona lehet. Némi ráfordítással (plusz konyha sarok) egy kisebb és egy nagyobb lakrész is kialakítható. A földszinten jelenleg is egy különálló 23 m2 es lakrész található nagy szobával, saját fürdővel és wc-vel, a nagyobbik lakrész földszintjén világos, déli fekvésű nappali, konyha, kamra és toalett. Az emeleten két külön bejáratú, világos szoba és egy fürdő mellékhelyiséggel található, a padlás szintje további beépítést tesz lehetővé. Fűtése gázkonvektorokkal történik, a melegvíz előállítása villanybojlerrel. Rendelkezésre áll még egy cserépkályha is. A Redőnyös nyílászárók fából készültek, felújításuk megtörtént, hőszigetelt üvegek segítik a költségtakarékos fűtést. A víz-, villanyvezetékek, a burkolatok eredetiek, felújításuk időszerű. A telken található még két tároló és egy 32 m2-es garázs. Autók parkolása a garázsban, az udvarban és a ház előtt is megoldható. A hátsó kert kialakításában csak a fantázia szab határt, gyümölcsfák, zöldséges kert, gyerekjátszó, kerti grill.
A használt CSOK városi településeken év végéig még elérhető, így spórolási lehetőséget kínál a családoknak, olcsó csok hitel és illetékmentes vásárlás opciójával.
Kitűnő ajánlat azok számára, akik kertes házban, nyugodt, zöld környezetben képzelik el életüket, de fontos nekik a jó lokáció is. A környéken pár perc sétával elérhető bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, fodrászat, kozmetika. A busz- és vasútállomás, a városközpont 15 perc alatt közelíthető meg gyalogosan.

Irányár: 62 M Ft

Amiben még segíteni tudunk:
-ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
-energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
-ingyenes hitelügyintézés
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból
-értékbecslés, eladás előtt szakszerű értékmeghatározás

Fenti szolgáltatások nem csak szerződött ügyfeleink számára elérhetőek! Köszönjük ha minket választ!


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6558397


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6558397

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 620 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 442 857 Ft, ami a váci átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rózsa Andrea referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.