star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 220 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 822 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 220 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 822 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 220m²


Ár:

120 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
8
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Kivételes lehetőséget kínálunk Vác Deákvár városrészében több generációs családoknak, illetve befektetőknek. Egy kivételes, déli fekvésű családi ház várja új tulajdonosát! Jelenleg 3 elkülöníthető, külön bejáratú, konyhával, fürdőszobával felszerelt lakrészből áll az épület, illetve a korábban a műhelyhez tartozó kiszolgálóhelyiségből, amik újabb lakrész kialakítását teszik lehetővé. A ház az 1970-es években épült a 822 m2-es telekre, kihasználva annak adottságait. Két utcáról is megközelíthetők a lakások, az udvarrészek is elkülöníthetők. Korábban autószerelő vállalkozást működtettek itt a tulajdonosok, így több aknás garázs, műhely és számos tároló is található az ingatlanon.
A ház a korszerűsítés során hőszigetelt vakolatot kapott, a nyílászárókat részlegesen kicserélték hőszigetelt műanyagokra, klímákat szereltek felülre. Jelenleg szintenként különül el a közmű, 1-1 villany- és gázóra van. A felső szinten két lakás, az alsón egy került kialakításra, amelyekben különálló nappali, konyha, hálószoba található. Az első lakásban tusolóval felszerelt, a másikban kádas fürdőszoba található egyben a wc-vel. A földszinti lakrészen két hálószoba, nappali, kádas fürdőszoba és konyha található.
Kitűnő ajánlatot kínálunk olyan nagycsaládok számára, akik kertes házban, nyugodt, zöld környezetben képzelik el életüket, ugyanakkor fontos nekik a jó lokáció is. A környéken elérhető bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, fodrászat, kozmetika. A busz- és vasútállomás, a városközpont 15 perc alatt megközelíthető gyalogosan.

Irányár: 120 M Ft

Amiben még segíteni tudunk:
-ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
-energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
-ingyenes hitelügyintézés
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból
-értékbecslés, eladás előtt szakszerű értékmeghatározás

Fenti szolgáltatások nem csak szerződött ügyfeleink számára elérhetőek! Köszönjük ha minket választ!


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6595267


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6595267

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 822 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 545 455 Ft, ami a váci átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rózsa Andrea referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595267. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.