star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 218 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 348 m²

    telek

Vételár:

77,9 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 218 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 348 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 218m²


Ár:

77 900 000 Ft

Építés éve
2009
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Gyönyörű akácos környezetben lévő önálló 2009-ben, téglából épült családi házat ajánlok figyelmébe.
A ház Vácon, csendes-nyugodt frisslevegőjű pap-völgyben található. Az ingatlan három szintből áll. Az alsó szinten található a garázs, ahol 3 autó kényelmes parkolása biztosított, illetve háztartásihelyiségek, valamit az otthon melegét biztosító berendezések. A ház fűtését vegyestüzelésű kazán és elektromos berendezések a melegvízet villanybojler biztosítják. Az alsó lakószinten előtér, tágas nappali, konyha étkezővel, hálószoba és fürdőhelyiség került kialakításra, míg az emeleti tetőtérben egy kis konyha, két szoba és fürdőszoba került kialakításra.
Az ingatlan 6 cm-es külső szigetelést kapott, nemes vakolattal. A nyílászárók Fenstherm típusú műanyag hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel ellátottak. A tető üveggyapottal szigetelt, valamint tükörfólia is felhelyezésre került.
Mivel csatorna elvezetésre nincs lehetőség, így egy 12 m3 ciszterna került megépítésre. A házba 3 fázis található 32 amper is bevezetésre került, továbbá éjszakai áram is biztosított. A kert gondosan karbantartott, melynek öntözést két kerti csap is. A kerti szerszámoknak külön tároló biztosít helyet.
A lakóingatlan energetikai besorolása C.
További információval és megtekintési szándékával várom hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595346


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595346


Az általad megtekintett eladó váci családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 218 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 348 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 77,9 millió Ft, négyzetméter ára 357 339 Ft, ami a váci átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595346. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.